Wilfred Genee kritisch over zijn opvolger: ‘Niet spannend genoeg’

Wilfred Genee is kritisch over zijn opvolger bij Radio Veronica. De Vandaag Inside-ster vindt dat Tim Klijn het net iets te gezellig wil houden. “Hij heeft er zo zijn bedenkingen bij.”

Tim Klijn en Wilfred Genee © SBS

Na slechts één jaar stopte Wilfred Genee eind vorig jaar met de presentatie van de ochtendshow van Radio Veronica. Hij kon het namelijk niet combineren met een dagelijkse talkshow op SBS 6. Zijn opvolger bij de radiozender werd Tim Klijn en hij is een heel ander type dan Wilfred. Gisteren zat Tim aan de desk van de vroege Shownieuws.

‘Wilfred luistert trouw’

Heeft Tim het naar zijn zin? “Het is waanzinnig leuk om te doen. We hebben een fantastisch team. We maken het met ongelooflijk veel plezier. We zijn lekker aan het bouwen, hè, zoals dat dan heet. We zijn voor ons gevoel nog maar net begonnen en elke ochtend maken we met heel veel zin en plezier het programma.”

Krijgt hij nog wel eens commentaar van Wilfred? “Van Wilfred? Ja. Tenminste, ik kom hem hier in het Talpa-pand nog wel eens tegen en hij luistert eigenlijk altijd standaard naar zijn oude collega’s, want ik heb ook zijn sidekicks overgenomen. Hij luistert dus trouw.”

Cynische Wilfred

Tim doelt hier op sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn. Hij vervolgt: “Het is een iets ander programma geworden. Wilfred is wat cynischer en die is af en toe van de gemene vragen en ik ben toch van de iets positievere manier van benaderen en de vrolijke radio.”

Daar is Wilfred niet heel erg enthousiast over, verklapt Tim. “Ik weet dat Wilfred daar soms wel zijn bedenkingen bij heeft, maar hij luistert trouw en we bellen hem ook zeker als hij in het nieuws is en hij staat ons ook altijd netjes te woord.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen