Tijs van den Brink rent weg van tafel, boze gast gooit vaas stuk

Tijs van den Brink is zich helemaal wezenloos geschrokken als de nieuwe presentator van Het Familiediner. Een boze kandidaat heeft namelijk een vaas stukgegooid op tafel. “Dit gaat echt niet!”

Tijs van den Brink © EO

Bert van Leeuwen kan ook nooit even normaal op vakantie. De opnames van zijn tv-kindje Het Familiediner met Tijs van den Brink als nieuwe presentator zijn he-le-maal in de soep gelopen. Een boze kandidaat is woest opgestaan van tafel en heeft vervolgens een keramieken vaas stukgegooid op tafel. “Dit gaat echt niet!”, aldus de presentator.

In scène gezet

Het is natuurlijk allemaal in scène gezet. Tijs heeft een ludiek promotiefilmpje opgenomen voor het nieuwe seizoen van de Bert van Leeuwen-hit Het Familiediner. “Tijs, dit kan jij! Jij wordt de nieuwe Bert!”, krijgt hij in het filmpje te horen bij zijn omroep EO. “Dit is jouw nieuwe image! We gaan jou helemaal rebranden.”

Tijs in de volgende scène van de promo: “Welkom bij het nieuwe seizoen van Het Familiediner. Niet met Bert, maar met mij. En ik ben onderweg naar Gradus. Die ziet zijn zus Connie al jaren niet meer vanwege een ruzie over een pan aardappels.”

Man ontploft

Eenmaal aangekomen vertelt Connie dat Gradus altijd te veel aardappeltjes vraagt. Hij springt vervolgens boos van tafel om een vaas stuk te gooien. Die spat uiteen in duizend stukjes. Het mag dan wel in scène gezet zijn, maar dit ziet er toch behoorlijk link uit. Voor zover bekend heeft Tijs tijdens de opnames ook geen gebruikgemaakt van een stuntman.

Hoe het promofilmpje afloopt? Tijs rent weg van tafel en belt wanhopig met Bert, die op een zonnige bestemming vakantie viert. “Bert! Dit gaat echt helemaal fout! We hebben jou nodig!”

Promo

Het nieuwe seizoen van Het Familiediner begint op 1 augustus. Het filmpje:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen