Catherine Keyl slacht tv-collega Gijs Groenteman af: ‘Hij is bespottelijk!’

Catherine Keyl (75) maakt gehakt van haar tv-collega Gijs Groenteman (48). Ze vindt het sneu dat hij samen met zijn moeder Hanneke (83) een podcast maakt. “Het is een beetje bespottelijk.”

Gijs Groenteman, Hanneke Groenteman en Catherine Keyl © NPO

Gijs Groenteman is in zijn podcast heel erg onaardig geweest over Catherine Keyl. Toen zijn moeder Hanneke Groenteman opmerkte dat ze het ‘raar’ vindt om ‘alsmaar als bejaarde gast’ in allerlei programma’s te verschijnen, riep Gijs: “Dat vind ik ook een beetje Catherine Keyl-achtig. Om alles te doen, zal ik maar zeggen.”

Catherine slaat terug

Een lelijke sneer, maar Catherine slaat nu in de Weekend keihard terug. “Vind je dat niet een beetje bespottelijk? Een moeder en zoon samen in een podcast. Waarom zou je dat doen? En denk je dat die Gijs dan onafhankelijk is? Door haar bekendheid heeft hij die podcast en hij kan natuurlijk nooit een onafhankelijke mening over zijn moeder hebben.”

Ze vervolgt: “Dus wat kan mij het schelen wat hij zegt over mij? Dat ik volgens hem te veel in programma’s zit, vind ik belachelijk. In hoeveel programma’s ben ik nou geweest afgelopen tijd?”

‘Het is geklets!’

Waarom denkt Catherine dat Gijs zo negatief over hem is? Ze heeft wel een idee wat het is. “Waarschijnlijk een probleem met ouder worden, daar hebben meer mannen last van. Ik vind het nogal raar dat mensen doen alsof ze onafhankelijk tv-programma’s en personality’s beoordelen, terwijl dit gewoon geklets is tussen moeder en zoon.”

Tot slot deelt ze een sneer uit aan het gerimpelde uiterlijk van Hanneke: “Wat Gijs waarschijnlijk ook wel een probleem zal vinden is mijn uiterlijk, want daar kan zijn moeder niet aan tippen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen