Sven Kockelmann zorgt voor ergernis met peperdure vulpen: ‘Belachelijk!’

Sven Kockelmann zorgt voor flink wat ergernis met de vulpen die hij continu vasthoudt op televisie. “Wat geeft dat voor gewicht aan je? Ik vind het belachelijk!”, briest tv-coryfee Koos Postema.

Sven Kockelmann © NPO

Het stoort tv-coryfee Koos Postema mateloos dat veel presentatoren op televisie continu een pen vasthouden, terwijl ze die helemaal niet gebruiken. Het is een modeverschijnsel waar hij naar eigen zeggen niet aan kan wennen. Hij is vooral teleurgesteld in Sven Kockelmann, omdat hij een van zijn favoriete presentatoren is.

Heel grote pen

Koos begrijpt er niets van. “Het vervelendste van de televisie op dit ogenblik, vind ik – en dat is al maanden bezig – dat vrijwel alle vrouwelijke presentatoren een pennetje in hun rechterhand hebben en er ook wel eens een beetje mee wijzen naar de persoon die ze interviewen”, zegt hij in de AD Mediapodcast.

Wat voor pennetje? “Meestal een klein pennetje. Maar wat schetst mijn verbazing? Sven Kockelmann zit dat ook te doen. En natuurlijk heeft hij een heel grote pen. Met een soort vulpen zit hij dreigend naar de mensen te wijzen.”

‘Waarom in vredesnaam?’

Sven heeft dat volgens Koos echt niet nodig. “Wat zou dat in vredesnaam zijn? Wat geeft dat voor gewicht aan je? Maakt dat je minder zenuwachtig? Ik kan het me niet voorstellen. Belachelijk.”

Overigens schijnt de pen van Sven een peperduur model van Montblanc te zijn. Het zou gaan om het Meisterstück 149 GT-model ter waarde van 855 euro. Veel kopers zijn enthousiast. “Een formidabele pen: oversized, goede balans en een grote penpunt met uitstekend schrijfcomfort”, luidt een klantenreview.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen