Rob Goossens woest na optreden Slimste Mens: ‘AD is een k*tkrant!’

Rob Goossens is pislink na zijn laatste reguliere uitzending van De Slimste Mens. De deskundige van RTL Boulevard walgt van een artikel in het AD. “Het is gewoon een kleinzerige k*tkrant!”

Rob Goossens en Rennie Rijpma © NPO

De deelname van Rob Goossens aan de televisiequiz De Slimste Mens verloopt uiterst succesvol. Het RTL Boulevard-gezicht zat gisteren voor de zevende keer op rij in de show en daarmee heeft hij het maximale aantal toegestane afleveringen behaald. Pas in de finaleweek, eind augustus, keert hij daarom weer terug.

Harry boos

Tijdens zijn laatste reguliere uitzending moest Rob onder meer een aantal weetjes over tv-maker Harry de Winter opdissen. Je wordt dan geacht om van alles over iemand te roepen, in de hoop goede antwoorden te scoren. “Harry de Winter heeft een hersentumor en weet dat hij gaat overlijden”, zei hij onder meer. “Zijn neef is Leon de Winter.”

Harry blijkt daar helemaal pissig over te zijn: “Twee fouten over mij passeren de jury ongemerkt, slechte research dus. Ik heb geen hersentumor en Leon de Winter (…) is geen familie.”

Rob boos

Het AD heeft daar een verstrooiend artikeltje over geschreven, namelijk ‘Harry de Winter gepikeerd over foute antwoorden Rob Goossens in De Slimste Mens’. “Gisteravond riep deelnemer Rob Goossens tijdens een vragenronde dat de 73-jarige presentator een hersentumor heeft”, meldt de krant.

Rob is boos, omdat hij dat een flauwe voorstelling van zaken vindt. Het is niet dat Rob dit zomaar ‘riep’, hij was gewoon aan het gissen naar goede antwoorden op een quizvraag.

‘K*tkrant!’

Het schiet bij Rob echt volledig in het verkeerde keelgat. “Had ik al gezegd dat het AD een kleinzerige k*tkrant is? Begrijpen jullie ook meteen waarom ik extra blij was om hun hoofdredacteur naar huis te spelen.”

Hij doelt op Rennie Rijpma, die vorige week naast Rob zat in De Slimste Mens. “Dat laatste is natuurlijk niet persoonlijk, want ik vond Rennie een hartstikke leuke vrouw. Andersom is het duidelijk wel persoonlijk.”

Asbestkanker

Harry heeft geen hersentumor, maar een ongeneeslijke vorm van longvlieskanker. Rob tegen Harry: “Ik ben niet de redactie van De Slimste Mens, ik ben gewoon maar een kandidaatje dat probeerde te winnen door dingen te roepen die hij zich over jou meende te herinneren.”

Daarop laat Harry aan zijn volgers weten: “Ok, een kandidaat van De Slimste Mens riep dit ongecorrigeerd. Was niet de research van de redactie. Ik was in buitenland en kreeg alleen deze verwrongen info door, dus prettig als iemand dat ff corrigeert.”

Tweet

De boze Rob:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen