Patty Brard ergert zich aan boeren: ‘Ik greep gewoon mis bij de Coop!’

Patty Brard begint zich een beetje te ergeren aan de protesten van de boeren. Ze stuitte gisteren op lege schappen in haar Coop-supermarkt. “Het was zó’n gek gezicht. Ik wist niet wat ik zag!”

Patty Brard © Instagram

De blokkade van distributiecentra door boze boeren heeft geleid tot lege schappen in de supermarkten. Klanten hebben de afgelopen dagen meermaals misgegrepen en één daarvan is een bekende Nederlander: Patty Brard. De televisiediva is behoorlijk over de zeik en ze merkt dat haar steun voor de boeren abrupt aan het afnemen is.

Drama voor Patty

Patty had gisteren echt een héél vervelende ervaring met boodschappen doen, vertelde ze ’s avonds aan de desk van Shownieuws. “Ik kan je zeggen: de groentejuwelier had ook niks hoor vandaag, want dat was mijn laatste stap nog. Na een paar lege Coops dacht ik: nou, dan maar gewoon kant-en-klaarmaaltijden bij de groentejuwelier.”

De groentejuwelier had echter ook helemaal niets. “Daar stonden een paar kokkinnen in de keuken van: we weten niet wat we moeten gaan koken! Die hadden ook niks, geen ingrediënten.”

‘Het was zó gek’

Shownieuws laat vervolgens een compilatie zien van lege supermarktschappen. Collega Evert Santegoeds serieus: “Als je de beelden ziet dan is het echt zoals je vroeger uit Polen de beelden zag.”

Patty kreeg het ook he-le-maal benauwd van die lege schappen. “Het was zó’n gek gezicht. Ik wist niet wat ik zag! Het was echt dat je denkt… Je moet het even begrijpen, het kwartje moet even vallen.”

Klaar mee

Het moet nu over en uit zijn, vindt Patty. Ze is er klaar mee. “Ik vind dat het een beetje het doel voorbijschiet.”

Ze vervolgt: “Ik snap hun problemen heel erg en dat ze niet gehoord worden, maar als je dan zelf drie dagen lang al in de file staat omdat er van alles geblokkeerd wordt en je kan je boodschappen niet doen, dan denk ik: ja, jongens, jullie moeten ook wel een beetje oppassen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Patty Brard een eigen tv-programma moet krijgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen