Maxime Meiland trouwt, maar Privé is niet welkom: ‘Heel flauw!’

Maxime Meiland gaat vandaag trouwen met haar vriend Leroy Molkenboer, maar de roddelmedia zijn niet welkom. “Dat is jammer”, zegt Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé.

Maxime Meiland en Evert Santegoeds © Instagram, SBS

Privé-baas Evert Santegoeds is gek op de Meilandjes. Hij ging vorig jaar september nog samen met zijn goede vriendin Connie Witteman naar de verjaardag van Martien en dat leverde uiterst gênante beelden op. Helaas voor Evert blijft de deur ditmaal dicht: hij is vandaag niet welkom bij het huwelijk van Maxime Meiland, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Privé niet welkom

Evert wilde graag verslag doen van de bruiloft, samen met een van zijn fotografen. “We zullen er weinig van te zien krijgen. Ik heb m’n best gedaan, maar Maxime wil helemaal geen fotografen op d’r huwelijk. Dat is jammer, want het is ongetwijfeld een mooie bruid en het is een knappe bruidegom, dus dat levert altijd mooie plaatjes op met die kinderen.”

Waarom wil Maxime er geen roddelmedia bij hebben? “Het blijft allemaal bewaard natuurlijk voor de docusoap die opgenomen wordt. Chateau Meiland gaat weer van start en daar past dit huwelijk in en daar wordt het exclusief voor bewaard, al begrijp ik dat er zondag al wat beelden naar buiten komen.”

‘Beetje flauw’

Jordi Versteegden, presentator van de podcast, vindt het flauw van de Meilandjes. “Ik vind het wel een beetje flauw, want zij laten nooit iets privé, je kan het altijd zien en daar profiteren ze ook van, want daar verdienen ze hun geld mee en dan op zo’n belangrijke dag mag de showbizzpers niet komen.”

Evert daarop: “Ja, maar ze hebben van hun privéleven hun handel gemaakt, dus dat ze het in eigen handen houden begrijp ik ook wel een beetje, maar het is voor ons jammer. Ik had het huwelijk van de week graag gebracht, exclusief.”

Instagram

Het gezinnetje van Maxime:

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen