Mark Rutte gespot op Schiphol: ‘Hij staat gewoon in de rij!’

Minister-president Mark Rutte is gespot op Schiphol. Niet door spionnen van Yvonne Coldeweijer, maar door voormalig 3FM-baas Wilbert Mutsaers. “Hij stond gewoon achter ons in de rij!”

Mark Rutte © NPO, Facebook

De zomerse rijen op Schiphol zijn berucht. CO2-tokkies als Nikkie Plessen hebben er geen last van, maar het overgrote deel van de mensen moet gewoon achteraan aansluiten. En ook minister-president Mark Rutte kiest dus niet voor een voorkeursbehandeling, heeft oud-3FM-baas Wilbert Mutsaers ontdekt. “Hij stond gewoon achter ons!”

Rutte in de rij

Wilbert, die tegenwoordig bij Spotify werkt, stond wel even raar te kijken. Zijn kinderen zijn op de foto gegaan met de premier. “We gaan op vakantie en Mark Rutte wilde mee! Nee hoor, maar hij stond zojuist precies achter ons in de rij (en kende me nog van de 3FM tijd). Enfin, off we go!”, zegt hij op zijn Facebook.

Heeft de premier urenlang in de rij gestaan? Ja, zegt Wilbert. “We stonden in dezelfde rij ja, gewoon als alle andere mensen, en zijn er net doorheen. Anderhalf uur, netjes.”

‘In welk ander land?’

Ene Jan vindt het bijzonder dat Rutte in de rij staat te wachten. “In welk ander land staat de premier gewoon in de rij op de luchthaven?”

Wilbert: “Nou, dat dacht ik precies ook.”

Ene Vincent: “Leuk! Zo maak je nog eens wat mee! Fijne vakantie Wilbert!”

Voor de bühne

De foto van de wachtende Rutte werd gisteren ook vertoond in RTL Boulevard. “De minister-president van dit land, Mark Rutte van de VVD, ging dus ook op vakantie. Niet via de VIP, maar gewoon in de rij staan. Hij stond achter mijn oude baas, de zenderbaas toen wij dj waren bij 3FM, Wilbert”, zei presentator Lex Uiting.

Lex is een beetje sceptisch. “De minister-president heeft dus in de rij gestaan, jongens. Maar dat is toch ook een beetje voor de bühne of niet?”

‘Ik denk het niet’

Levi van Kempen, voormalig ONM-acteur en tegenwoordig piloot van Transavia, denkt van niet. “Dat weet ik niet. Ik denk het niet. Ik denk dat hij gewoon netjes in de rij heeft gestaan.”

Lex: “Daar is natuurlijk over nagedacht.”

Foto

De foto:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mark Rutte in de rij op Schiphol. Zo is hij gewoon of is dit voor de bühne?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen