Linda de Mol krijgt kritiek van Rob Goossens: ‘Zwijgen is onhandig’

Linda de Mol krijgt kritiek van televisiedeskundige Rob Goossens. Hij vindt het buitengewoon onhandig dat de presentatrice blijft zwijgen over haar rol in de misbruikzaak rond The Voice of Holland.

Linda de Mol en Rob Goossens © RTL

Het lijkt erop dat Linda de Mol er om imagotechnische redenen voor heeft gekozen om in de slachtofferrol te kruipen, maar er zijn natuurlijk genoeg vraagtekens te plaatsen bij haar rol in de misbruikzaak rond The Voice of Holland. Ze heeft immers lange tijd gezwegen over misdragingen van zowel Ali B als haar ex-vriend Jeroen Rietbergen.

Onhandige Linda

Linda heeft zich hier nooit over laten ondervragen. De SBS 6-presentatrice heeft gezegd dat ze er sowieso nooit meer over wil praten, maar kan Linda zelf wel bepalen dat verantwoording afleggen niet nodig is?

Rob Goossens, de tv-deskundige van RTL Boulevard, denkt van niet. Hij wijst erop dat de mensen wel degelijk antwoorden verlangen van Linda, voordat ze weer gezellig naar haar programma’s willen kijken. “Ze zwijgt en als je het mij vraagt, had ze dat voor haar populariteit beter niet kunnen doen”, zegt hij in Veronica Superguide.

Gemiste kans

Na de zomer keert Linda weer terug op de buis, namelijk met haar tv-klassieker Miljoenenjacht. Een ‘gemiste kans’ dat ze precies weer hetzelfde gaat doen op televisie, vindt Rob. “Grijp zo’n comeback liever aan om een nieuwe versie van Linda de Mol te presenteren.”

Hij vervolgt: “Ze had zomaar een boegbeeld kunnen worden voor alle vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt, vrouwen die ook door hun partner werden bedrogen. Oprah, toch haar voorbeeld, deed dat ook heel slim. Als ze zou vertellen hoe het nu echt voor haar is geweest, komt ze dichter bij de mensen te staan.”

Chantal nieuwe Linda?

Angela de Jong denkt dat Linda te laat is om het tij nog te keren. “Chantal is de nieuwe Linda en dan komt er heel lang niks”, zegt ze in hetzelfde artikel.

Al kan Nikkie de Jager ook in de buurt komen, denkt Angela. “Maar eigenlijk moet zij zich gewoon op de wereld richten, want dat doet ze al hartstikke goed.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen