Glennis Grace zet advocaat op Yvonne Coldeweijer: ‘Ik ben woest!’

Glennis Grace is woest op Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin heeft een filmpje in haar Insta-stories geplaatst met daarbij de tekst: ‘Het schijnt dat de zoon van Glennis Grace is aangehouden.’

Yvonne Coldeweijer © Instagram

Glennis Grace en haar zoon Anthony zaten in februari drie nachten in de cel na hun wangedrag in de Jumbo. Het leek er gisterenavond heel even op dat zoonlief zich wéér heeft misdragen, want Yvonne Coldeweijer plaatste een filmpje in haar Instagram-stories met daarbij de tekst: ‘Het schijnt dat de zoon van Glennis Grace is aangehouden.’

Politie houdt knul aan

Een Amsterdamse buurtbewoner heeft een filmpje op sociale media geplaatst waarop te zien is hoe een opvliegerige jongeman wordt aangehouden (zie onderstaand). “De zoon van m’n buurvrouw, van Glennis Grace, is aangehouden. Hier, kijk dan!”, zegt de meneer in kwestie.

Het filmpje is door Yvonne opgeknipt in drie delen en in haar Insta-stories geplaatst. Bij de overige twee delen plaatste ze de teksten ‘waarvoor is nog onbekend’ en ‘politie voor de deur van Glenda’.

Yvonne rectificeert

Yvonne plaatste een voorbehoud bij het filmpje, omdat ze niet zeker wist of het wel echt om Anthony ging. Zijn advocaat trok al snel aan de bel, waarna Yvonne rectificeerde en het filmpje verwijderde. “Zojuist heb ik de advocaat gesproken van de zoon van Glennis Grace. Zij geeft aan dat haar cliënt niet de jongen is die in het filmpje wordt aangehouden.”

Het verbaast Yvonne dat de buurman dit filmpje op sociale media heeft geplaatst met de stellige opmerking dat het om de zoon van Glennis zou gaan. Dat blijkt dus niet zo te zijn. “Waarom de meneer in het filmpje dacht van wel, is onbekend. 🤣”

Glennis woest

Glennis is woest. De zangeres had gisterenavond, toen Yvonne haar stories plaatste, een optreden tijdens een of andere cruise. Ze plaatste na de rectificatie van Yvonne een filmpje waarop ze backstage rondloopt en aangeslagen lijkt. “You can break my soul”, stond erbij. Dat heeft ze inmiddels weer verwijderd.

De zangeres laat nu in een statement weten: “Life of Yvonne heeft net een video geplaatst in haar story waarin te zien zou zijn dat mijn zoon wordt opgepakt door de politie. Dit is niet waar! Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten.”

Filmpje

Het bewuste filmpje:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen