Lil Kleine sorteert voor op comeback: ‘Aan de bak of in de bak?’

Lil Kleine lijkt vijf maanden na de brute mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes voor te sorteren op een comeback, maar het is de vraag of dat er wel in zit. “Gaat hij aan de bak of in de bak?”

Lil Kleine © Instagram

Het ziet ernaar uit dat Jorik Scholten (Lil Kleine) graag weer aan het werk wil. Sinds de brute mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes in februari wordt de rapper door niemand meer geboekt. Toch dook hij afgelopen weekend opeens op op het podium van een Duitse discotheek, en vannacht plaatste hij zijn eerste Instagram-story in lange tijd.

Kleine in de P.C.

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat Jorik verveeld raakt. Hij duikt de laatste tijd vooral veel op in de hoofdstad. “We weten wel dat hij in de buurt is, want hij zit heel veel in Amsterdam. Daar werd hij van de week nog bij de bakker gesignaleerd door iemand die ik ken”, vertelt hij aan de desk van Shownieuws.

Een spion van Yvonne Coldeweijer heeft hem bovendien gefotografeerd in de P.C. Hoofstraat. “Hij was aan het shoppen in de P.C., dus de plekken waar je hem normaal kan zien, en dat is niet meer op de bühne. Al die maanden dat die rel rond Jaimie en die mishandeling nu duurt, hebben we hem nooit meer op het toneel gezien.”

Duits optreden

Toch stond Jorik afgelopen weekend op een Duits podium. “Het management zegt dat er geen optredens gepland staan, maar zaterdagavond in Duitsland is er net over de grens bij Oldenzaal een club waar half Oost-Nederland naartoe gaat. Dat is Club Index. Jonna Fraser trad daarop.”

Hij vervolgt: “Lil Kleine stond zelf niet in de line-up, maar als een soort verrassing kwam hij het podium op en dat was het eerste optreden van Lil Kleine in heel lange tijd. Hoe het verder met hem gaat weten we niet, want hij stond verder niemand te woord.”

Aan of in de bak

Jorik mag willen wat hij wil, maar Evert voorziet voorlopig nog geen glorieuze comeback. “De carrière van Kleine ligt wel even op z’n gat.”

De Privé-baas vervolgt: “Hij moet wel even door het stof nog, denk ik. Bovendien hangt die strafzaak natuurlijk boven z’n hoofd, dus ik denk dat de meeste zaaleigenaren wachten hoe dat afloopt. Ze kijken of hij daarna weer aan de bak kan of dat hij in de bak kan.”

Insta-story

Vannacht plaatste Lil Kleine zijn eerste Instagram-story in lange tijd:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van partijen die Lil Kleine weer gaan boeken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen