Johnny Kraaijkamp wil meer geld hebben voor rol in GTST

Johnny Kraaijkamp weet niet of hij nóg een jaar mee gaat doen aan Goede Tijden Slechte Tijden. Er vinden momenteel onderhandelingen plaats over zijn salaris, vertelt de acteur.

Johnny Kraaijkamp © RTL

Het is alweer dik twee jaar geleden dat Johnny Kraaijkamp debuteerde in Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn komst had te maken met een groot plan om de soapserie te redden. Eind 2019 bedacht RTL 4-baas Peter van der Vorst dat de serie ‘weer persoonlijk, herkenbaar en dichtbij’ moest worden. Daar hoorde ook een doorsnee opafiguur als Johnny bij.

Johnny wil meer geld

Of Johnny nóg een seizoen aan boord blijft bij GTST is maar de vraag. De acteur vertelt aan weekblad Story dat er momenteel onderhandelingen plaatsvinden over zijn contract en dat die nog lang niet zijn afgerond.

Hij vertelt: “Op dit moment zitten we midden in de onderhandelingen voor weer een jaarcontract. Ik hoop langer in GTST te kunnen blijven, maar dat heeft met geld te maken. Het komt erop neer dat acteurs altijd meer geld willen dan dat RTL 4 wil betalen.”

Dankbaar

Tegelijkertijd is Johnny dankbaar dat hij de afgelopen jaren überhaupt heeft kunnen spelen tijdens de coronacrisis. “Ik ben heel blij dat ik tijdens de coronacrisis kon blijven werken, in tegenstelling tot veel van mijn collega’s.”

Op dit moment is Johnny 68 jaar en dus al pensioengerechtigd. De inkomsten van GTST zijn een welkome aanvulling op zijn AOW en pensioen, voor zover hij dat heeft.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen