Sarah van Soelen neemt geen afscheid van tattoo André Hazes jr.

De woede van Sarah van Soelen is weer een beetje gaan liggen. Ze kijkt naar eigen zeggen positief terug op haar affaire met André Hazes jr. en laat hun liefdestatoeage niet verwijderen.

Sarah van Soelen © Instagram

Sarah van Soelen heeft vorig jaar een lange tekst op haar rug laten tatoeëren: ‘I love him, not for the way he silenced my demons, but for the way his demons danced with mine’. “Het is een tekst van The Joker, die hij ook zou laten plaatsen”, legt ze uit in weekblad Privé.

Tatoeage

Dat is er echter nooit van gekomen. “Omdat hij eerst de tattoos van zijn ex nog moest verwijderen. Nou, die kunnen dus weer terug! Dat heeft niet lang geduurd, haha.”

Waarom is er voor die tekst gekozen? “We waren twee gekkies die gek op elkaar waren en of het nu goed of slecht ging, we kwamen er altijd wel weer samen uit. Daar slaat ook de tatoeage in de lengte op mijn rug op.”

Sarah laat de tattoo niet verwijderen. “Ik laat mijn tekst gewoon staan en draag André zo voor altijd bij me. Waarom niet? We hebben het toch fijn gehad?”

Geen contact

Er is overigens nog steeds geen contact met André, zegt Sarah. “Helemaal niets. Toch kijk ik met een goed gevoel terug op onze tijd samen. Ook al ging het soms slecht met Dré en had hij met verschillende zaken een probleem, hij kon dat altijd met mij bespreken zonder dat ik meteen klaarstond met een oordeel.”

Ze woont nu alleen in het huis waar ze met André zou gaan wonen. “Mijn inrichting is heel erg taupe, met hier en daar een kleurtje en een panterprintje, en ook mijn kledingkasten zitten ramvol. Wat dat betreft is het wel handig dat André hier niet is komen wonen, want er is geen plek meer over.”

Topinfluencer

Wat wil ze doen met de roem ze aan haar relatie met André heeft overgehouden? “Het is mijn droom om, op het gebied van mode, interieur en lifestyle, als influencer de top te bereiken. Daar wil ik echt mee gaan knallen. Een nieuwe liefde komt vanzelf wel weer een keer.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen