Jim Bakkum boos over cancelen Glennis Grace: ‘Eerst bewijs!’

Jim Bakkum vindt het te ver gaan dat Glennis Grace een hele zomer zonder optredens beleeft. De zanger, die wel eens een duet met haar heeft opgenomen, is verbaasd. “Er is niets bewezen.”

Jim Bakkum en Glennis Grace © Instagram

Glennis Grace is persona non grata geworden sinds haar wangedrag in een Jumbo-supermarkt. Ze moet in oktober op zitting komen en dan zal blijken hoe erg de zangeres zich nou precies heeft misdragen. Aangezien ze zelf zwijgt als het graf, wachten organisatoren de zittingsdatum even af voordat ze de Whitney Houston-imitator weer boeken.

‘Er is niks bewezen!’

Dat gaat wel erg ver, vindt collega Jim Bakkum, die ooit een liedje opnam met Glennis. “Het is heel lastig met alle verhalen die de ronde doen, maar ik vind: als er niks is bewezen, trek ik geen conclusies. Tegenwoordig worden sommige mensen helemaal neergehaald voordat er ook maar iets is bewezen”, zegt hij in de Weekend.

Heeft Glennis ook niets tegen Jim gezegd? “Nee, maar ik weet officieel ook niet wat daar is gebeurd. Glennis geeft aan dat ze er niks over kan zeggen in verband met het politieonderzoek.”

‘Heel heftig’

Glennis is ook de reden dat de Ladies of Soul-concerten zijn geannuleerd. “Ik weet er verder niks van, dus daar kan ik ook niks over zeggen, maar deze situatie is heel heftig. Dat zo’n hele crew en productie gewoon klaar met je is.”

Het is echt sneu voor haar, vindt hij. “Ik weet wel dat het haar heel veel doet. Ik was enkele weken geleden bij haar concert in de Melkweg en zag dat Glennis geëmotioneerd raakte doordat er mensen stonden die nog wél naar haar kwamen kijken.”

Juicekanalen

Het wangedrag van Glennis werd in februari als eerst gemeld door Yvonne Coldeweijer. Wat vindt Jim van juicekanalen zoals die van Yvonne? “Tsja, wat moet je daar nu over zeggen. Ik zou het liefst zien dat het er allemaal niet is. Ik vind het namelijk heel intens en heftig.”

“Sommige dingen gaan mensen gewoon helemaal niet aan, die zijn heel erg privé. Waarom dat dan vervolgens op online kanalen wordt gemeld, snap ik niet echt”, zegt hij. “Situaties worden ook uitvergroot en soms is dat echt niet nodig. Bij sommige situaties denk je: natuurlijk, er is wel iets gebeurd, maar dat hoef je nu echt niet aan iedereen te melden.”

Instagram

Jim is gek op Glennis:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het logisch dat Glennis Grace niet wordt geboekt tot haar zittingsdatum?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen