Henk Krol vindt Patty Brard te mager: ‘Je ziet alleen maar botten’

Henk Krol vindt dat Patty Brard door haar gastric bypass wel héél erg mager is geworden. Zelf is de politicus ook aan het afvallen, maar hij wil niet zoals haar worden. “Dan zie je alleen nog botten!”

Henk Krol en Patty Brard © RTL, SBS

Na zijn mislukte politieke avontuur is Henk Krol (72) op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij verhuist vandaag van Eindhoven naar Zeewolde en wil vanuit daar op zoek gaan naar een bed & breakfast in Spanje. “We waren daar al eerder op zoek, maar omdat in de zomer veel gemeentehuizen dicht zijn, gaan we in het najaar terug”, vertelt hij in de Story.

Achttien kilo

Henk schnabbelt tot die tijd graag bij, binnen of buiten de media. Hij verwacht dat het wonen in Zeewolde daar een goede bijdrage aan zal leveren. “Het ligt een stuk centraler dan Brabant en ik krijg veel meer aanvragen voor optredens. In de media, maar ook daarbuiten.”

Door het inpakken van alle verhuisdozen is Henk in elk geval veel gewicht verloren. “Ik ben inmiddels achttien kilo kwijt.”

Patty Brard

Achttien kilo kwijt in zo’n korte tijd? Heeft hij het paard van Samantha Steenwijk geleend? Nee. Hij zit namelijk wél aan de pillen. “Het komt door het bewegen, maar ook door een combinatie van medicatie en gezonde voeding. Die medicatie ben ik inmiddels aan het afbouwen, omdat je die niet de rest van je leven hoeft te slikken.”

Bovendien wil Henk nu ook wel een beetje afremmen qua afvallen, voordat hij op Patty Brard begint te lijken. “Ik moet nu ook wel oppassen dat ik niet te veel afval, want anders lijk ik straks nog op Patty Brard en zie je alleen nog maar botten.”

Gastric bypass

Patty heeft jaren geleden een gastric bypass laten aanleggen en is daardoor enorm veel afgevallen. Ze kan door die behandeling nauwelijks nog wat eten, waardoor ze regelmatig wat knorrig overkomt op televisie.

Het leven met een maagomleiding is volgens Patty geen pretje. “Het is geen fijn gevoel, want eigenlijk leef je continu met een gevoel van trek.”

Instagram

Henk heeft vanochtend drie verhuiswagens laten komen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Henk Krol die een bed & breakfast begint: soapwaardig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen