Hugo Logtenberg verbaasd over RTL Boulevard: ‘Een dieptepunt!’

Hugo Logtenberg, die deze maand is gestopt met de presentatie van Op1, is behoorlijk verbaasd over een belletje van RTL Boulevard. De showrubriek wilde weten of hij een vriendin heeft of niet.

Hugo Logtenberg © Wessel de Groot

Het zat er begin deze maand op voor Hugo Logtenberg: na twee jaar stopte hij met de presentatie van Op1. Net als alle andere vertrokken presentatoren gaf hij als reden dat je bij het programma wel in een héél strak keurslijf zit. Zijn vertrek is geruisloos voorbijgegaan; hij heeft niet echt zijn stempel kunnen drukken op het programma.

‘Dieptepunt!’

Wel is Hugo door zijn jaren bij Op1 een bekendere Nederlander geworden. Hij heeft zelfs de belangstelling gewekt van de redactiejongens en -meisjes van RTL Boulevard. “Boulevard belde een tijdje geleden om te checken of ik een partner had, een hilarisch dieptepunt”, vertelt hij in de VARAgids.

Het verbaast Hugo dat Boulevard hem hierover belt. “Kennelijk vinden mensen dat belangrijk om te weten. Ik heb twee regels: ik zeg nooit iets over mijn politieke voorkeur en nooit iets over mijn kinderen.”

Kinderen

Hugo heeft een relatie met Parool-hoofdredactrice Kamilla Leupen. Hoe zit het dan qua kinderen? “ik heb drie fantastische pubers, maar ik wil hen in alle vrijheid laten opgroeien een onbezorgde kindertijd gunnen.”

Verder blijft Hugo een gesloten boek. “Ik geef bijna nooit interviews, want ik vind dat een journalist die moet afnemen en niet geven. Maar goed, als je iets op televisie doet of je hebt een boek geschreven, begrijp ik dat je er soms aan moet geloven.”

Tweet

Een tweet:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat RTL Boulevard interesse heeft in het privéleven van Hugo Logtenberg?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen