Hans Klok wekt medelijden op: ‘Zo sneu die halflege zalen!’

Hans Klok kampt al jaren met zalen die maar niet uitverkocht raken en ook dit weekend waren ze weer halfleeg. Sneu, vindt EenVandaag-presentator Lammert de Bruin. “Ik kan het niet geloven.”

Hans Klok © YouTube

Veel mensen die wel eens naar Hans Klok zijn geweest kunnen het beamen: de zaal zit vrijwel nooit ramvol. Sneu, vindt EenVandaag-presentator Lammert de Bruin dat. Hij was afgelopen weekend aanwezig bij de show Hans Klok & Friends in een grote theatertent in Soest en ook daar waren de tribunes maar karig gevuld.

Halflege zaal

Lammert vraagt er aandacht voor op sociale media. “Ik was vanavond bij Hans Klok & Friends in Soest (van Las Vegas naar Soest is een kleine stap). Die man reist dus met circustenten en al het hele land door. Met allemaal topartiesten (winnaars Monte Carlo Circus Festival en Guinness-wereldrecordhouders) en de tent was HALFLEEG?!”

Bizar, vindt de presentator. “Het was echt een topshow die in Las Vegas absoluut niet had misstaan. Hans zou daar 10 jaar staan maar dat ging niet door vanwege Corona. In plaats van bij de pakken neer te zitten heeft hij nu dus een heel circus (zonder dieren) uit de grond gestampt. Wat een veerkracht.”

‘Ongelooflijk!’

Hans verdient meer publiek, vindt Lammert. “Die halflege tent… Ik kan het gewoon niet geloven. Twee jaar lang liepen we te klagen dat alles dicht was, dat we nergens naar binnen mochten zonder test of prik, en nu dat allemaal niet meer zo is blijven we thuis? Ga die show zien mensen want t is echt de moeite waard!”

Veel mensen wijzen Lammert erop dat ze de tickets van Hans – die kosten tot wel 90 euro per persoon – helemaal niet kunnen betalen. “Ik kan dat dus niet betalen hè. Heb je daar weleens over nagedacht??”, briest ene Dirk-jan.

Onbetaalbaar

Susanne geeft Lammert een flinke uitbrander. “Was er graag naartoe gegaan toen Hans Klok & Friends met diezelfde show praktisch in mijn achtertuin stond. Maar dat de tickets gewoon niet te betalen zijn voor sommige mensen, komt niet eens op bij BN’ers die ver boven modaal verdienen. Wereldvreemd.”

Lammert geërgerd: “Je probeert eens wat positiefs te zeggen om hardwerkende artiesten een hart onder de riem te steken. Maar dan is er altjd wel een Susanne die er een negatieve draai aan weet te geven en lekker op de man speelt. Fijne dag Susanne! Hoop dat je veel likes krijgt!”

Twitter-draadje

Het Twitter-draadje van Lammert met daaronder veel mensen die klagen over Hans’ hoge prijzen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hans Klok vraagt tussen de 45 en 90 euro voor kaartjes. Te duur voor een illusieshow?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen