Hanneke Groenteman cancelt Beau: ‘Geen zin in Matthijs de Ligt’

Hanneke Groenteman heeft een optreden in het Beau van Erven Dorens-programma Lago di Beau afgezegd. Ze zag het niet zitten om een gastenduo te vormen met voetballer Matthijs de Ligt.

Matthijs de Ligt en Hanneke Groenteman © NOS, BNNVARA

Het was eigenlijk de bedoeling dat Hanneke Groenteman vorige maand naar Italië zou afreizen voor de opnames van het Beau van Erven Dorens-programma Lago di Beau, maar dat heeft ze naar eigen zeggen afgezegd. En niet alleen omdat de vlucht slechts enkele dagen na de opnames van Boerderij van Dorst zou plaatsvinden.

Sneer aan Matthijs

Hanneke was namelijk niet zo enthousiast over de persoon waarmee ze vier dagen lang een gastenduo zou vormen: topvoetballer Matthijs de Ligt. “A was Raven eerder, maar ik vind het soortgelijk gewicht van Raven… Dat gaf bij mij wel een beetje de doorslag”, zegt ze in de podcast van haar zoon, Teun & Gijs Vertellen Alles.

Ze vervolgt: “Ik vind het soortgelijk gewicht van Matthijs de Ligt; daar durf ik mijn hand niet voor in het vuur te steken, om daar drie dagen mee te verkeren. Beau wel hoor, Beau wel.”

Bejaarde gast

Waarschijnlijk had Hanneke het wél gedaan als Raven haar niet zou hebben uitgenodigd. “Ik zou het absoluut graag gedaan hebben als Raven van Dorst er niet voor zat en ik vind het hysterisch, opgefokt en raar om alsmaar als bejaarde gast in dit soort programma’s te verschijnen.”

Haar zoon Gijs: “Dat vind ik ook een beetje Catherine Keyl-achtig. Om alles te doen, zal ik maar zeggen.”

Krijgt ze eigenlijk betaald voor dit soort programma’s? “Bij Van Dorst wel, maar bij Beau niet.”

Te gast bij Linda?

Wie hoeft Hanneke nog meer niet te bellen? Linda de Mol. Ze heeft geen zin om haar hele levensverhaal nog eens uit te leggen op de bank van Linda’s Wintermaand.

“Ik heb één verhaal een paar keer al verteld en dat is echt nu klaar. Van: ‘Goh, vertel eens over het onderduiken en dit en dat.’ Ik heb er geen zin meer in. Linda’s Zomerweek, nee. Dat is alleen maar uitputtend praten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen