Renze Klamer wil geen relatie met Fidan Ekiz: ‘Er is geen spanning’

Renze Klamer heeft nooit een liefdesrelatie met zijn oud-collega Fidan Ekiz geambieerd. Hij houdt naar eigen zeggen wél veel van haar. “Maar er is nooit iets van dat soort spanning geweest.”

Renze Klamer en Fidan Ekiz © Natalia van der Zalm, BNNVARA

Ze waren tot vorig jaar te zien als duo in de vooravond van NPO 1: Renze Klamer en Fidan Ekiz. Nu heeft hij een eigen talkshow op RTL 4 en is zij onderdeel van de talkshow Op1. Ze zijn professioneel gezien dus gescheiden, maar op vriendschappelijk gebied onderhouden ze nog wel warme banden.

Renze en Fidan

Renze ambieert echter niet om het hart van Fidan te veroveren, vertelt hij in de Weekend. “Ik vind haar heel leuk, maar je vindt toch wel vaker mensen leuk waar je geen relatie mee zou willen?”

Het zou voor de alleenstaande Renze heel ongemakkelijk voelen om romantisch te zijn met Fidan. “Fidan en ik zijn meer een beetje familie, denk ik. We houden heel veel van elkaar, maar er is nooit iets van dat soort spanning geweest tussen ons.”

In bed met Duk

Daarbij komt natuurlijk dat Fidan allang niet meer beschikbaar is. Zij heeft haar liefdesrelatie met Wierd Duk, met wie ze een zoon heeft, nieuw leven ingeblazen. “Ik weet niet of Fidan dat nieuws over haar liefdesleven zelf heeft bevestigd, dat moet je maar aan hen vragen. Maar nee, tussen ons zou het niks kunnen worden.”

Komt Fidan binnenkort een keertje langs in zijn talkshow RENZE? “Ik denk dat ze zeker wel een keer langs gaat komen. We mogen elkaar nog steeds heel graag en spreken elkaar regelmatig. Als ze niet op vakantie is, gaan jullie haar zeker bij mij zien.”

Jaloers

Is Fidan niet jaloers dat hij nu een eigen talkshow heeft, terwijl zij in het keurslijf van Op1 zit? “Wat Fidan van mijn overstap vond? Ze heeft me meteen gefeliciteerd, ze was hartstikke blij voor mij. Ze gunt het mij van harte.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen