Glennis Grace pissig, laat Yvonne Coldeweijer nogmaals rectificeren

Glennis Grace is flink pissig. De imitator van Whitney Houston dwingt juicekoningin Yvonne Coldeweijer tot het plaatsen van nóg eens drie rectificaties. “Het bericht was onjuist en misleidend.”

Yvonne Coldeweijer en Glennis Grace © RTL

Yvonne Coldeweijer heeft maandag een filmpje in haar Instagram-stories geplaatst van een Amsterdamse man die vanuit zijn raam de aanhouding van een jongeman filmt. Hij vertelt daarbij dat het de zoon van Glennis Grace betreft. Dat wist Yvonne niet zeker en daarom schreef ze erbij: “Het schijnt dat de zoon van Glennis Grace is aangehouden.”

Nóg drie rectificaties

De advocaat van Glennis nam direct contact op met Yvonne om aan te geven dat het niet de zoon van Glennis betreft. Daarop haalde Yvonne het filmpje gelijk offline én plaatste ze een rectificatie. “Waarom de meneer in het filmpje dacht van wel, is onbekend. 🤣”

Glennis neemt daar geen genoegen mee en dwingt Yvonne nu tot het plaatsen van nóg eens drie rectificaties. Die heeft ze zojuist achter elkaar in haar Instagram-stories geplaatst, zodat mensen er niet zo makkelijk overheen kunnen kijken.

Onjuist en misleidend

Yvonne zegt in de rectificatie: “Op 25 juli 2022 heb ik in een story op dit Instagram-account (Life of Yvonne) een video geplaatst van een persoon die kennelijk door de politie werd aangehouden en ik heb daarbij zonder verificatie gesuggereerd dat dit de zoon van Glennis Grace was. Dit bericht is onjuist en misleidend. De persoon in de video betreft iemand anders.”

Het lijkt erop dat Glennis hier genoegen mee neemt. Zij gaf maandagavond aan dat ze haar advocaten aan het werk zou zetten: “Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten.”

Rectificatie

De rectificatie van Yvonne ziet u onderstaand. Ook het juicekanaal Reality FBI heeft zojuist driemaal een soortgelijke rectificatie geplaatst:

Filmpje

Het bewuste filmpje waarin de Amsterdamse man zijn bewering doet:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Glennis Grace in de winter moet gaan schoffelen voor haar wangedrag in de Jumbo?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen