Keiharde sneer aan Mark Rutte in Shownieuws: ‘Premier Pinokkio!’

Minister-president Mark Rutte is gisteren behoorlijk beledigd in het tv-programma Shownieuws op SBS 6. Hij werd door showdeskundige Guido den Aantrekker ‘premier Pinokkio’ genoemd.

Guido den Aantrekker en Frits Huffnagel © Shownieuws

Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van Story, heeft een hekel aan VVD-leider Mark Rutte. Hij besprak het nieuwtje over het kersverse VVD-stickeralbum (zie onderstaande filmpje) dan ook met enige ergernis. En dat terwijl VVD-prominent Frits Huffnagel recht tegenover hem zat.

Premier Pinokkio

De Story-baas had geen goed woord over voor Mark Rutte. “Ik vind het een beetje treurig eigenlijk. De VVD heeft nu een stickerboek uitgebracht met allerlei plakplaatjes en niet van voetballers of handballers. Nee, van politici en leden van de VVD. Premier Pinokkio heeft daar een filmpje van op TikTok gezet en dat gaat nu de socials rond.”

Presentatrice Airen Mylene geschrokken: “Nah. Premier Pinokkio, zeg je dat nou echt?”

Guido: “Ja, ik vind… Deze man is natuurlijk een tijdje geleden echt bewijsbaar beticht van leugens en hij gaat nu zijn eigen sprookjesboek maken.”

‘Jij bent altijd negatief!’

We moeten dat stickeralbum niet te serieus nemen, vindt Frits. “Bij Albert Heijn krijg je toch ook gewoon van die plaatjes? Het is gewoon een beetje bedoeld als een grapje.”

Guido: “Het is toch bedoeld om af te leiden? Van de VVD die voortdurend roept dat we de grote problemen moeten aanpakken en dan komen ze met zo’n stickerboekje aan.”

Frits: “Ja, maar goed, jij vindt natuurlijk altijd alles negatief. Over politici ben je negatief, over het Koninklijk Huis ben je negatief.”

U kunt bovenstaande uitspraken terugzien in de Shownieuws van gisteren.

Twitter

Het bewuste stickeralbum:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen