Yvonne Coldeweijer krijgt hoop drek over zich heen: ‘Wat een tuthola!’

Yvonne Coldeweijer krijgt een enorme hoop drek over zich heen van de bekende columnist Max Pam. Hij vindt haar een ’tuthola’ en ziet haar het liefst wc’s schoonmaken in een verzorgingstehuis.

Yvonne Coldeweijer en Max Pam © YouTube, VPRO

Max Pam schrijft in zijn column voor HP/DeTijd dat hij Yvonne Coldeweijer een enorme ’tuthola’ vindt. “Een jonge blonde vrouw met een gezichtje waarin echte snuggerheid ontbreekt”, briest hij. “Ze strooit juice uit over BN’ers als een hond, die pist wanneer hij een spoor wil achterlaten voor een teefje.”

Wc’s schoonmaken

Het is meer dan terecht dat Samantha Steenwijk (“ook al geen licht”) een rechtszaak tegen Yvonne aanspande, vindt Max. “Ze werd veroordeeld, maar ik vond de rechter nog tamelijk mild.”

Als Max de rechter was geweest, dan had hij Yvonne half gekielhaald. “Was ik de rechter geweest dan had ik Yvonne Coldeweijer een enorme douw gegeven. Duizenden euro’s boete en wc’s schoonmaken in een bejaardentehuis, om mee te beginnen. En met haar kop in haar eigen stinkende bronnen geduwd.”

Onvruchtbaar

Zo’n Yvonne moet je volgens hem helemaal kapotmaken. “Er moet dus een blog komen waarin wordt verteld dat Yvonne Coldeweijer al jaren onvruchtbaar is, dat ze daarbij als een onecht kind door het leven gaat, dat zij verwekt is in zonde, dat ze haar vriend bedriegt en dagelijks een flinke snuif coke neemt om op te been te blijven.”

Hij besluit: “Alles wat ze zelf roddelt, maar dan minstens in het kwadraat. Dat zal haar leren!”

Guido reageert

Story-baas Guido den Aantrekker reageert:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Max Pam wil dat 'roddelvloggers' harder worden aangepakt. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen