Carlo Boszhard krijgt veeg uit de pan van Martien Meiland

Carlo Boszhard krijgt een flinke veeg uit de pan van Martien Meiland. De TV Kantine-ster gedraagt zich in het echt uiterst merkwaardig, onthult de realitykoning van SBS 6 in zijn biografie.

Martien Meiland en Carlo Boszhard © William Rutten

‘Nog zo’n tegenvaller: Carlo Boszhard’, valt er in de biografie van Martien te lezen. Volgens de Chateau Meiland-ster heeft hij meerdere keren bij hem in het publiek gezeten en zelfs eens meegewerkt aan een proefaflevering van een nieuwe Carlo-show. “Zat zij met dat been ook in, Lucille Werner. En dan is-ie heel aardig.”

‘Carlo anders in het echt’

Heel anders is het als je Carlo in het echt tegenkomt, aldus Martien. “Vervolgens loopt-ie drie maanden later bij mij in de winkel met die moeder Wil en dan doet-ie zijn bakkes niet open. Dan denk ik: wat ben jij er voor een? Waarom zeg je niet: ‘Hallo! Hoe is het? En dit is mijn moeder Wil.’ Dat snap ik dan niet.”

Estelle Cruijff vindt hij ook niets. “Die kwam ik een keertje tegen in de bar. Daar zat zij met Leco van Zadelhoff. Ik heb niks met die vrouw. Gewoon een gevoel. Ik kan dat niet verklaren.”

Hekel aan Frank en Rogier

Dat hij ook een hekel heeft aan Frank en Rogier is al lang geen geheim meer. “Die deden ooit een kleine opname bij Van Roon. Ze kwamen uit een heel grote auto stappen met zo’n heel klein hondje. Ik stond op ze te wachten bij de deur. En een van die twee zei gelijk: ‘Hallo jongeman, kun jij even water halen voor dat hondje?'”

Vreselijk, aldus Martien. “Dan ben ik gelijk klaar met die lui. Die kwam ik later ook tegen bij de Ring. Arrogant! Toch een bepaalde blik waarmee ze je aankijken. Ik ben blij dat ze weg zijn bij SBS. Ga maar lekker naar Peter van der Vorst.”

Het boek Martien kunt u kopen op Bol.com of, in een luxe-editie, op de website van de uitgeverij.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen