Brad Pitt in rok zorgt voor verhit debat in Shownieuws: ‘Wat een kul!’

Brad Pitt heeft gisteren voor een verhit debat gezorgd in Shownieuws. Daar werd jubelend gereageerd op zijn verschijning in een rok, maar níet door de gevreesde nieuwe deskundige Victor Vlam.

Shownieuws © Shownieuws

De Duitse première van de film Bullet Train kon gisteren rekenen op de aanwezigheid van Brad Pitt, die op de rode loper verscheen in een rok (zie onderstaand). Geweldig, vindt Shownieuws-deskundige Anouk Smulders dat. Zij vindt het fantastisch dat iedereen aantrekt wat hij of zij wil.

‘Laat die broek uit!’

Anouk vindt de ophef over Brads kleding onbegrijpelijk. “Ik vind het zwaar overtrokken dat er zoveel over geschreven wordt. Het wijst wel weer op oude patronen dat wij het allemaal belachelijk vinden, want een man hoort een broek aan te hebben en een vrouw…”

Collega Frits Huffnagel maakt vervolgens een behoorlijk schunnige opmerking: “Nou, in het geval van Brad Pitt zou ik zeggen: laat die broek uit!”

‘Het is verschrikkelijk!’

Victor Vlam gaat vervolgens he-le-maal los. “Ik vind het echt verschrikkelijk. Dit is volgens mij waarom er heel veel mensen zijn in Nederland die niets met de showbizz hebben. Als jij naar de markt gaat in Deventer en je vraagt aan mensen: ‘Wat vind je hiervan?’, dan denk ik dat de meeste mensen zouden zeggen: ‘Hé, doe eens even normaal, dit is toch bizar!'”

Anouk: “Ja, maar dat is dus dat patroon.”

Victor: “Er is een goede reden voor. Er is een hele goede reden voor. Een rok accentueert het feit dat je brede heupen hebt. Dat vinden we bij vrouwen aantrekkelijk. Als man wil je geen brede heupen hebben, maar wil je brede borsten hebben.”

Absurd

Anouk: “Sorry, maar de heupen accentueren? Het ligt er maar net aan wat voor rok je aan hebt. Ik stel voor dat jij politiek doet, dan doe ik de mode.”

Victor: “Nee, dit is een maatschappelijke kwestie. Ik vind het absurd. Dit is ook zo’n discussie over het feit dat mannen tegenwoordig niet meer echte mannen mogen zijn.”

Frits: “Wat een kul! Als ik een rok aan doe, ben ik opeens geen echte man? Jíj voelt jezelf geen echte man als je een rok aan hebt. Het is jóuw probleem. Niet het probleem van die mannen.”

Anouk: “Doorbreek lekker de patronen en trek aan waar je zin in hebt!”

‘Wat een kul!’

Victor: “Je ziet het wel tegenwoordig. In deze samenleving mag je de verschillen tussen man en vrouw niet meer benadrukken. Ik vind dat eigenlijk een schande eerlijk gezegd. Het is een statement dat Brad Pitt hier probeert te maken, namelijk dat er geen verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Dat is er wel degelijk! Die moeten we accepteren en omarmen.”

Frits: “Ik wil best een keer een rok aan. Daar voel ik me helemaal niet minder man door. En jij mag ook heel erg beslissen dat je geen rok aan wil, maar dat jij er een heel maatschappelijk probleem van maakt… Sorry hoor, wat een kul!”

Brad Pitt in rokje

Brad Pitt in zijn rokje:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen