Tv-carrière Rick Brandsteder krijgt impuls: nieuwe Robinson-host

De tv-carrière van Rick Brandsteder krijgt een flinke impuls. Hij mag Kaj Gorgels opvolgen als host van Expeditie Robinson, dat op het afgelopen seizoen na een van de grootste hits is van RTL 4.

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder © RTL

Rick Brandsteder maakte tot nu toe vooral programma’s op de kleinere zenders, zoals Temptation Island en Zon Zuipen Ziekenhuis op RTL 5. Nu wordt hij op het vlaggenschip gezet: RTL 4. Hij mag samen met Nicolette Kluijver de tv-hit Expeditie Robinson gaan presenteren. De vorige presentator Kaj Gorgels stopt ermee omdat hij het te druk zou hebben.

Rick blij

Rick Brandsteder heeft zelf jaren geleden meegedaan aan Expeditie Robinson en zag het altijd als een droom om het programma te presenteren: “Een droom die uitkomt! Na zelf ooit in 2014 een maand als expeditielid op een onbewoond eiland gebivakkeerd te hebben, is het een grote eer om nu aan de andere kant te staan.”

Hij vervolgt: “Ik ben in goede handen van dierbare vriendin en ervaren presentatrice Nicolette Kluijver. Wederom een avontuur wat ik niet had willen missen!”

Nicolette blij

Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson al sinds 2014, het seizoen van Rick zijn deelname, en heeft zin in het avontuur met haar nieuwe mede-presentator: “Natuurlijk ga ik Kaj missen! Rick en ik gaan dit nu samen helemaal eigen maken. Rick is een fijne collega en vriend.”

Ze vervolgt: “We gaan met het gehele team ons stinkende best doen om de mooiste expeditie ooit te maken. We hebben er ontzettend veel zin in.”

Kaj blij

Kaj vindt het jammer dat hij niet meer van de partij is, maar is blij dat hij tijd heeft voor andere ‘projecten’. “Het was een droom om Expeditie Robinson te presenteren, maar helaas vallen de opnames niet te combineren met mijn andere projecten.”

Hij besluit: “Ik wens de kandidaten, crew, Rick en Nicolette onwijs veel plezier en succes bij dit prachtige format. Ik ga straks iedere week weer ouderwets op de bank kijken.”

28 augustus

Expeditie Robinson is vanaf zondag 28 augustus iedere zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen