Waylon krijgt steun: ‘Slachtoffer van dat hele MeToo-gebeuren!’

Waylon krijgt steun van opiniemaker Harry Vermeegen. Volgens hem is de zanger slachtoffer van ‘dat hele MeToo-gebeuren’. “Nu beginnen ze iedereen op de brandstapel te gooien die vreemdgaat!”

Harry Vermeegen en Waylon © Instagram, RTL

Harry Vermeegen vindt het veel te ver gaan hoe er in de media wordt geoordeeld over het vreemdgaan van Waylon. De zanger heeft zijn vrouw Bibi Breijman bedrogen terwijl ze hoogzwanger thuis op de bank zat. Misschien niet chic, maar ook weer geen misdaad, vindt de opiniemaker en oud-sportpresentator.

Brandstapel

Er heerst bij Harry vooral medeleven met Waylon. “Arme Waylon. Dat is nou het gevolg van het hele MeToo-gebeuren. Zeg maar het verlengde daarvan. Dat MeToo-gebeuren is natuurlijk volkomen doorgeslagen en daar heeft Waylon nu enorm veel last van, want nu beginnen ze ineens iedereen op de brandstapel te gooien die vreemdgaat. Nou ja zeg.”

Belachelijk, vindt hij. “De halve wereld gaat vreemd! Ja, hèhè, nou nou. Dat is nieuws zeg. En dan wordt die arme Waylon ineens aan de hoogste boom gehangen. En trouwens, het interesseert mij niet. Het gaat ons helemaal niet aan of Waylon vreemdgaat, ja of nee. Dat moet Waylon zelf weten.”

‘Mafketel!’

Het is volgens Harry ongelooflijk vervelend voor Waylon. “Hij heeft alleen verantwoording af te leggen aan zijn Bibi. En nou wordt die Waylon gedwongen om door het stof te gaan, want dat is nou wat er aan de hand is. Dat noem ik dan arme Waylon, want hij hoeft voor mij niet door het stof.”

Wel vindt hij het raar dat Waylon in zijn excuusberichtje over demonen begon. “Je liep gewoon je pik achterna, mafketel! Met je demonen!”

‘Arme Waylon’

Die excuses had Waylon sowieso niet moeten maken, vindt Harry. “Voor mij hoeft het niet, nooit meer je excuus maken, ga lekker vreemd als je dat wil.”

Hij vervolgt: “als Bibi er ook mee akkoord is niets aan de hand en voorlopig ben ik aan jouw kant en zeg ik: arme, arme Waylon.”

Fragment

De mening van Harry:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen