RTL Boulevard-deskundige vollédig de mist in: ‘Sorry, ben het echt kwijt’

Annemarie de Kunder, de royaltyverslaggever van RTL Boulevard, ging gisterenavond volledig de mist in tijdens de live-uitzending van de showrubriek. “Oh, sorry. Ik ben het helemaal kwijt.”

Luuk Ikink en Annemarie de Kunder © RTL Boulevard

De koningshuisnieuwtjes die Annemarie de Kunder normaal gesproken opdist in RTL Boulevard hebben heel erg weinig om het lijf, maar gisteren moest ze het plotseling hebben over een iets ingewikkelder onderwerp. Tim Hofman heeft namelijk ontdekt dat leden van de koninklijke familie een voorkeursbehandeling krijgen bij Defensie.

Annemarie valt stil

Annemarie vindt het verhaal dermate gedetailleerd en gecompliceerd dat ze tijdens haar verslagje in de showrubriek echt volledig de weg kwijtraakt. Na wat gestamel en gehakkel, geeft ze het op: “Oh, sorry ik ben het helemaal kwijt.”

Collega Luuk Ikink probeert haar op uiterst galante wijze te redden. “Hahaha. Dat komt ook, Annemarie, omdat het ook een ontzettend ingewikkeld verhaal is, waar ontzettend veel informatie in zit. En Pieter-Christiaan is hier niet heel erg blij mee, hè? Hij wordt ervan beschuldigd dat hij wordt voorgetrokken, maar is daar zelf niet blij mee. Jij hebt hem gesproken.”

Tweede poging mislukt

Dan begint Annemarie aan haar tweede poging, maar ook die mislukt volledig. Op een gegeven moment spreekt ze Tims naam uit als ’team’ en daarna struikelt ze ook nog eens over een aantal andere woorden.

Dan geeft ze het echt definitief op. “Ik ben het gewoon even helemaal kwijt, sorry.”

Gelukkig zat er in de studio een andere royaltyfan, Jeroen Snel, en die nam het vlug van haar over.

Kritiek

Al met al is dit voor Annemarie een tv-optreden dat ze ongetwijfeld heel snel wil vergeten, maar op sociale media krijgt ze nog eens een trap na. “Annemarie, het was weer eens een drama bij je presentatie vanavond”, bijt iemand haar toe. “Slechte voorbereiding!”

Het is niet duidelijk wat er precies met Annemarie aan de hand was, maar mogelijk betreft het gewoon een black-out. De uitzending kunt u hier terugkijken; de bewuste passage begint rond 13 minuut 30.

Instagram

Annemarie is verschrikkelijk dol op de Oranjes:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mist u Marc van der Linden nog wel eens bij RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen