René Froger legt Panorama één onderwerpverbod op: ‘Juicekanalen’

René Froger staat deze week met een groot interview in de Panorama. Het tijdschrift vermeldt eerlijk waar de zanger het absoluut niet over wilde hebben: juicekanalen. En dat is ook niet zo gek.

Danny de Munk, René Froger en Natasja Froger © William Rutten

Het is natuurlijk totaal niet verwonderlijk dat René Froger het in interviews niet wil hebben over juicekanalen. Hij vormt in de nieuwe SBS 6-talentenjacht De Hollandse Nieuwe – morgen is de première – namelijk een jury met Danny de Munk en Samantha ‘dieetpil’ Steenwijk. Dit tweetal is de afgelopen maanden flink door de mangel gehaald op juicekanalen.

Besmet jurytrio

Waar Danny wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, liet Samantha zich op de kast jagen door een roddel over het gebruik van dieetpillen. Zijn vermeende misdragingen worden momenteel onderzocht door musicalgigant Stage en Samantha heeft op theatrale wijze een rectificatie afgedwongen. De hele rel kostte haar veel imagopunten.

René is nu dus het middelpunt in een ietwat besmet jurytrio en hij heeft vanzelfsprekend geen zin om olie op het vuur te gooien. “Als Samantha Steenwijk en Danny de Munk ter sprake komen, zijn mede-juryleden die onlangs het mikpunt waren van roddelkanalen, is hij zeer stellig”, schrijft Panorama. De zanger: “Daar wil ik niet op reageren.”

John de Mol

Wel vraagt Panorama aan de zanger of hij niet getwijfeld heeft om een programma te maken met Talpa, aangezien John de Mol momenteel behoorlijk onder vuur ligt vanwege zijn rol in de rel rondom The Voice of Holland. “Geen seconde. Ik heb helemaal niks te maken met The Voice”, antwoordt hij resoluut.

Hij vervolgt: “Zoals ik het zie: een goed programma is een goed programma, en De Hollandse Nieuwe is een goed programma. Gemaakt door goede mensen met wie ik al jaren graag werk. In de muziek geldt hetzelfde: een hit is een hit. Maakt het dan uit wie het produceert? Nee toch?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

René Froger gaat een tv-jury vormen met Danny de Munk en Samantha Steenwijk. Wie trekt u het minst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen