Martijn Krabbé zwaar gepikeerd voor de camera: ‘Ik reageer niet!’

Martijn Krabbé laat zich behoorlijk kennen voor de camera van De Telegraaf. Als verslaggever Jordi Versteegden relevante vragen begint te stellen over The Voice of Holland, reageert hij zwaar gepikeerd.

Chantal Janzen, Martijn Krabbé en Ron Vergouwen © Telegraaf TV

Voor één of ander programmaatje over ballonnen keren Martijn Krabbé en Chantal Janzen voor het eerst sinds de misbruikrel rond The Voice of Holland weer terug op televisie als presentatieduo. Ze gaven gisteren een kleine perspresentatie over die nieuwe show en daar kregen ze uiteraard van alle media vragen over The Voice.

Martijn geïrriteerd

Als Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden aan de beurt is verschiet het humeur van Martijn volledig. Waar Chantal gewoon netjes antwoord geeft op de vragen, staat Martijn er zwaar geïrriteerd bij. Behoorlijk onprofessioneel.

Jordi: “Tot slot: dit is jullie eerste programma weer samen sinds The Voice. Was het fijn om weer samen een ander programma te kunnen doen en even al die hectiek achter je te kunnen laten?”

Martijn: “Nee, maar nu is het net alsof je elkaar nooit ziet ofzo, van: jeetje, oh, ik ben blij dat ik jou weer eens tegenkom!”

Vraag over Anouk

Chantal geeft vervolgens wel normaal antwoord. Zij beweert de laatste tijd steeds dat alle betrokkenen bij The Voice zo goed op de hoogte worden gehouden over het lopende onderzoek. Jurylid Anouk beweert echter heel anders; die klaagt juist over het gebrek aan transparantie.

Jordi stelt daar dan ook een relevante vraag over: “Ik heb in de media vernomen van Anouk… Anouk zegt: ‘Er wordt ons ook niet heel veel verteld.’”

Dan reageert Martijn zwaar geprikkeld, terwijl Chantal er zwijgend bij staat: “Daar ga ik niet op reageren.”

Pr-vrouw grijpt in

Martijn komt uit de kast als een enorme dramaqueen en laat zelfs een pr-vrouw van RTL ingrijpen. Die tikt Jordi op de schouders omdat dit toch allemaal niet de bedoeling is. Waarom Jordi niet gewoon de vragen kan stellen die hij wil, is onbegrijpelijk. De media staan daar immers niet alleen om een ballonnenshow van RTL te promoten.

Jordi: “Mag ik nog één slotvraag stellen? Mijn werk is om vragen te stellen.”

Martijn: “Ja nee dat snap ik, maar ik weet daar verder niks van.”

Relevante vraag

Telegraaf-collega Wilson Boldewijn: “Hahaha. Die persvoorlichter van RTL wil gewoon dat jij over die ballonnen gaat praten.”

Jordi: “Dat zei ze ook: ‘We zijn hier voor Blow Up.’ ‘Je hebt op de vierde verdieping de advertentie-afdeling van De Telegraaf zitten’, zeg ik dan altijd. ‘Daar kun je naartoe voor een advertentie.’ Ik vind dat ik alles moet kunnen vragen en ik vind het ook een relevante vraag, omdat zij gewoon weer voor het eerst samen in de studio staan.”

Niet betrokken

Het verbaast Jordi dat Martijn zich zo op de vlakte houdt over het Voice-schandaal. “Het is een patroon, want van het begin af aan heeft Martijn zich altijd heel erg op de oppervlakte gehouden. Hij heeft er één keer een tweet uitgedaan dat het verschrikkelijk is voor de slachtoffers en daarna was het klaar.”

“Chantal heeft eigenlijk altijd wel gereageerd. Misschien omdat ze vrouw is en zich meer betrokken voelt bij die slachtoffers”, besluit hij.

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer steunt Jordi: “Chant blijft prof ook al is het bloedirritant om er wéér vragen over te krijgen, maar Martin krijgt ff zwart voor z’n ogen 😂 Pissss. Jordi gaat voor de sensa. Lekker Jordiii.”

Fragment

Het item van Telegraaf TV:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen