Jan Uriot maakt zich zorgen over kinderen Katja Schuurman

Privé-sterjournalist Jan Uriot maakt zich zorgen over de kinderen van Katja Schuurman. Hij vindt dat de actrice in het programma Boerderij Van Dorst geen stabiele indruk maakte.

Katja Schuurman en Jan Uriot © NPO, Telegraaf

Katja Schuurman was een dikke week geleden behoorlijk openhartig in het programma van Raven van Dorst. Ook Privé-sterjournalist Jan Uriot zat voor de buis en hij vroeg zich direct af of Katja wel stabiel genoeg is. “We houden van Katja, het is een mooie vrouw, ze is kleurrijk, maar ze kwam in deze aflevering toch wel een beetje verward over, vond ik.”

Jan ernstig bezorgd

Het baart Jan zorgen, vertelt hij in zijn programma Wat Vindt Jan. “Het ging heel veel over drugs. Boerderij Van Dorst is natuurlijk ook geen Villa Felderhof van toen natuurlijk, want ik bedoel: het gaat vaak daarover. Het is een beetje de nieuwe versie van Spuiten & Slikken. Dat mag allemaal, dat is prima, alleen ik vind eigenlijk wel bij Katja…”

“Ik dacht op een gegeven ogenblik van: nou, moet je je geen zorgen maken over haar kinderen? Want ze heeft natuurlijk ook nog een babytje en dat zit maar een beetje te drinken en te doen.”

‘Gaat het wel goed?’

De psychische toestand van Katja is ook niet helemaal goed, aldus Jan. “Het loopt ook bij vijf psychiaters of psychologen of weet ik veel. Daar heeft ze het ook allemaal uitgebreid over.”

Je kunt je afvragen of Katja wel goed in staat is om op een veilige manier het moederschap uit te oefenen, impliceert Jan. “Dan denk ik: gaat het wel goed met onze Katja?”

Paddo’s

Katja vertelde in het programma van Raven onder meer over het gebruik van paddo’s. Dat vindt ze een ‘fantastische uitvinding’. Ze gebruikte het recentelijk na de scheiding van Freek van Noortwijk. “Ik nam paddo’s en toen kreeg ik allerlei inzichten. Toen heb ik op dat moment in die trip van alles verwerkt.”

Overigens gaat het gerucht dat Katja tijdens de opnames intiem is geweest met medegast Douwe Bob. Ze zouden behoorlijk tekeergegaan zijn in de badkamer.

Fragment

Katja maakte de tongen los met haar tv-optreden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jan Uriot trekt in twijfel of Katja Schuurman wel een goede moeder is. Gaat hij te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen