Katja Schuurman-ex klapt uit de school: ‘Ze is een nymfomaan’

Katja Schuurman wordt er door een ex van beschuldigd dat ze een nymfomaan is. Ze zou wel héél erg vaak de liefdesdaad willen bedrijven. “Die moest echt gewoon zes keer per dag.”

Katja Schuurman en Guido den Aantrekker © NPO, SBS

Het is geen geheim dat Katja Schuurman volop geniet van het geslachtsleven, maar volgens een van haar exen gaat dat bij haar allemaal wel héél erg ver. Deze ex klapt uit de school bij de hoofdredacteur van de Story, Guido den Aantrekker, en verklapt dat Katja echt con-ti-nu uit elkaar getrokken wil worden.

Nymfomaan

Guido heeft begrepen dat Katja van geen ophouden weet. “Ik ben ooit eens een keer doorgezakt met een van haar exen en die heeft toch wel opgebiecht dat zij licht – nou, laat dat licht maar weg – nymfomane neigingen heeft en dat die echt gewoon wel zes keer per dag moet”, vertelt hij aan de desk van Shownieuws.

Het was voor deze Katja-ex allemaal niet makkelijk. “Dat was echt heel erg heftig. Zij is iemand die ontzettend veel aandacht nodig heeft”, zegt hij.

Gaat dit niet wat ver? Nee, vindt Guido. “We zijn een shownieuwsprogramma en dit kwam uit eerste hand.”

Douwende Douwe

Katja trok afgelopen zondag nog een miljoen kijkers met haar tv-optreden in Boerderij Van Dorst, waarin ze samen met Douwe Bob te gast was. Ook die twee zouden buiten het zicht van de camera hebben geflikflooid met elkaar.

Juicekanaal Juice Channel: “Volgens een bron hebben Katja en Douwe het heel gezellig met elkaar gehad toen de camera’s uit waren. De twee hadden allebei veel drankjes op. Raven van Dorst ging eerder naar bed toe, maar werd op een gegeven moment wakker omdat er spannende geluiden te horen waren vanuit de badkamer.”

Fragment

De uitspraken van Guido:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Douwe Bob en Katja Schuurman elkaar ook op intiem gebied hebben leren kennen bij Boerderij Van Dorst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen