Catherine Keyl vindt dat Özcan Akyol iets te vaak op televisie is

Catherine Keyl vindt dat Özcan Akyol moet oppassen voor overkill. De presentatrice stelt dat hij de laatste tijd wel érg vaak op televisie is. “Hij moet toch een beetje gaan doseren.”

Özcan Akyol en Catherine Keyl © SBS, NPO

Naast zijn programma’s voor de publieke omroep schittert Özcan Akyol momenteel ook als vaste gast in Vandaag Inside, de meest bekeken talkshow van Nederland. De meeste kijkers zien hem daar graag en ook Catherine Keyl is fan. Ze vreest echter wel dat hij de laatste tijd nét iets te veel in beeld komt.

Catherine prijst Özcan

Catherine vindt dat Özcan het in principe goed doet. Ze is wel eens te gast geweest in zijn programma Sterren op het Doek. “Ik vind hem heel goed, heel goed. Hij had zich bij mij ontzettend goed voorbereid”, vertelt ze in Nieuwe Revu.

De presentatrice stelt dat hij zich ook goed kan verplaatsen in zijn interviewgasten. “Dat vind ik echt knap. Dat kunnen maar heel weinig mensen. Of hij uit mij heeft gekregen wat hij uit mij wilde krijgen? Ja. Te veel, eigenlijk. Ik heb veel meer gezegd dan ik wou, dat is het teken van een goede interviewer.”

‘Kijk uit voor overkill!’

Toch is Catherine ook kritisch. “Als ik hem een advies zou mogen geven? Kijk een beetje uit met te veel op tv zijn. Ik snap dat wel, maar je moet het toch een beetje doseren. Ik begrijp dat de verleiding groot is als je wordt uitgenodigd, maar ik denk dat je houdbaarheid langer duurt als je níet overal gaat zitten.”

Dat Özcan ondanks alle bedreigingen gewoon zijn mening blijft geven, vindt ze wel prijzenswaardig. “Wie zijn mening geeft, denkt: wat voor bak shit krijg ik nou weer over me heen? In die zin wordt toch alles erdoor beïnvloed.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen