René van der Gijp overvallen door tv-ploeg: ‘Wat een gedoe om niks!’

René van der Gijp is in zijn eigen straat overvallen door PowNed-verslaggever Jeroen Holtrop en zijn cameraman. Het is voor het eerst sinds de tv-exit van Vandaag Inside dat hij in beeld verschijnt.

René van der Gijp © YouTube

De mannen van VI hebben er bewust voor gekozen om na het abrupte einde van Vandaag Inside een paar weken uit beeld te verdwijnen. Daar neemt Jeroen Holtrop, verslaggever van PowNews, geen genoegen mee. Hij heeft vanmiddag lange tijd gepost in zijn auto om René van der Gijp te overvallen voor zijn woning in Dordrecht.

Taart voor René

Het is Jeroen gelukt: uiteindelijk verscheen René in een gemakkelijke outfit op straat met een pakje sigaretten in zijn handen. De verslaggever reikte hem een waardecheque van 2.000 euro uit in de vorm van een taart. Hij kan de cheque inruilen bij een Rotterdamse club als hij weer terugkeert op de buis. Ze missen hem daar namelijk op tv.

Jeroen: “Dit is namens de OQ in Rotterdam. Die willen jou een waardecheque van 2.000 euro overhandigen als jij maandag weer aanschuift.”

‘Oh, wat leuk!’

René reageert sportief. “Oh, wat leuk. Ja, ik moet jou heel eerlijk zeggen: ik heb me er een beetje van afzijdig gehouden. Volgens mij moest Johan vandaag ergens naartoe. Die moest vandaag naar? Laren ofzo hè? Die zou vandaag met John gaan praten. Ik ben zondag wel geweest, maar daarna heb ik niks meer gehoord.”

Keert hij maandag weer terug op de buis? “Ik denk het wel. Ik ga er wel van uit, ja.”

‘Gedoe om niks’

Heeft hij volop contact met Johan Derksen en Wilfred Genee? “Ik heb van de jongens afgelopen zondag voor het laatst gehoord.”

René vindt de hele kaarsrel zwaar overdreven. “Gedoe om niks, ja. Om een verhaal dat niet bestaat, hahaha! Ja, wat moet je ermee?”

SBS 6 heeft vanmiddag bevestigd dat Vandaag Inside maandag een doorstart maakt op SBS 6.

Fragment

De reportage van PowNews:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

René van der Gijp vindt het allemaal gedoe om niks. Bent u het daarmee eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen