Bridget Maasland en Nikkie Plessen zwijgen over André Hazes jr.

Bridget Maasland en Nikkie Plessen hielden gisterenavond in RTL Boulevard wijselijk hun mond toen het over André Hazes jr. ging. Ze weten immers dat de roddelmedia woord voor woord meeluisteren.

RTL Boulevard © RTL

Het blijft ongemakkelijk voor Bridget Maasland als ze in RTL Boulevard items over haar ex-vriend André Hazes jr. moet aankondigen. Ze verandert dan altijd in een autocuepop zonder mening. Gisteren bracht de showrubriek een item over André’s vermeende hereniging met Monique Westenberg, de vroegere liefdesrivale van Bridget.

Autocuepop

Bridget in autocuemodus: “Het familietripje van André Hazes en Monique Westenberg naar Amerika blijkt helemaal niet zo onschuldig te zijn zoals Monique op haar socials beweerde. Een maand lang brachten de twee met kleine Dré een tijd door in het zonnige Florida om als gezin hun vorm terug te vinden.”

“En hoewel Monique de geruchten van een romantische hereniging ontkent, laten de foto’s in weekblad Privé een compleet ander beeld zien.”

‘Wat gebeurt er?!’

Luuk Ikink wendt zich na afloop van het item niet tot zijn collega’s aan de desk, want daar staat naast Bridget alleen nog Nikkie Plessen. Zij waagt zich vermoedelijk eveneens niet graag aan uitspraken over André vanwege de geruchten dat ook zíj kleine Dré maar al te goed schijnt te kennen. En dan hebben we het hier niet over André’s zoontje.

Vanwege een gebrek aan deskundigen die níet met André hebben geflikflooid, draait Luuk zich maar richting krukzitter Rob ‘metafoor’ Goossens: “Wat gebeurt hier toch allemaal?”

Rob over André

Rob geeft vervolgens wat context bij de vermeende hereniging tussen André en Monique. “Het zou natuurlijk kunnen dat ze niet echt weer bij elkaar zijn, maar het heeft er alle schijn van. Ik ben een beetje jaloers als ik die foto’s zie, want zo zit ik ook niet met mijn vriendin aan het zwembad en wij zijn toch echt bij elkaar.”

Is André inmiddels alweer ingetrokken bij Monique? Nee, hij woont nog bij moeder Rachel Hazes. “We hebben vandaag even gepost daar en hij kwam daar daadwerkelijk aan met zijn neef Djarno, dus vooralsnog woont hij nog bij Rachel.”

Soap op Videoland

Luuk: “Waarom deze hele soap?”

Rob: “Je noemt het woord soap en dat is waarschijnlijk de sleutel. Er komt een soap in het najaar op Videoland en waarschijnlijk hebben ze plechtig beloofd dat alle juicy ontwikkelingen in de soap te zien zijn. Ik denk dat het een beetje naïef is, want het blijft de familie Hazes. Alles wat ze doen is natuurlijk rete-interessant.”

Bridget breekt af

Bridget sluit het item vervolgens abrupt af: “Dit was hem hoor, RTL Boulevard. Ik moet jullie afkappen. Nu het RTL Nieuws.”

Luuk moet, in de wetenschap dat ze buiten de uitzending om vast en zeker een stuk loslippiger is, ontzettend lachen om de zwijgzame Bridget. “Hahahahahaahahhaaha! Tot morgen!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen