‘Rachel Hazes liegt in de Story, gunt dochter geen blik waardig’

Rachel Hazes zegt in de Story te ‘dromen’ van een verzoening met haar dochter Roxeanne Hazes, maar volgens hazoloog Yvonne Coldeweijer is dat absolute onzin. “Hier trappen wij niet in!”

Rachel Hazes en Roxeanne Hazes © RTL, NPO

Rachel Hazes stelt dat er tijdens haar inzinking in 2016 flink wat geld is verduisterd door de mensen die ze destijds een volmacht heeft gegeven om haar bedrijf te beheren. Ze wil vijf getuigen horen, waaronder haar dochter Roxeanne. Zij kwam vorige week echter niet opdagen omdat ze haar moeder ‘niet in diskrediet wil brengen’.

Wit voetje

De twee liggen al jaren overhoop met elkaar, dus het is sowieso nogal opvallend dat Rachel haar eigen dochter zo voor het blok wil zetten. Ze heeft daar flink wat kritiek op gekregen in de showmedia en daarom probeert ze nu een wit voetje te halen via haar vrienden van Story. ‘Rachel Hazes droomt van verzoening met Roxeanne’, kopt het blad.

Rachel vindt dat ze in haar volste recht staat om haar dochter Roxeanne op te roepen als getuige. Er zijn tijdens die inzinking nou eenmaal heel vreemde dingen gebeurd, zegt ze in de Story. “Dan kan heel Nederland mij een vervelende vrouw vinden, maar ik mag hier toch vragen over stellen?”

‘Rox wil niet!’

Het is volgens Rachel onzin dat zij als de kwade boeman gezien wordt. Ze heeft naar eigen zeggen veel pogingen gedaan om het bij te leggen met Roxeanne. “Ik heb meermaals contact met Rox gezocht, maar ze kiest ervoor dat niet te willen. Dat respecteer ik. Als Rox morgen bij mij voor de deur staat, is ze méér dan welkom.”

Ze vervolgt: “Mijn moederhart staat altijd open voor haar. Maar ik vind wel dat ik als moeder een aantal vragen aan haar mag stellen.”

Helder moment

Roxeanne is gewoon een beetje in de war, denkt Rachel. “Ik hoop dat Rox op een gegeven moment een helder moment krijgt en zich afvraagt: waarom doet mijn moeder dit? Maar ik dwing niets af bij mijn kind, dat is aan de rechter.”

Wat een onzin kraamt deze vrouw uit, reageert hazoloog Yvonne Coldeweijer op haar beruchte juicekanaal. “Nou nee hoor, Rachel. Hier trappen wij niet in.”

Geen blik waardig

Rachel gunt Roxeanne geen blik waardig, weet Yvonne. “Ras en Rox hebben een huis bij elkaar in de straat (Ras verhuurt dat huis dus woont daar niet) en van de buren van Rox heb ik gehoord dat Ras daar wel eens post komt ophalen bij het hek en als Rox daar toevallig net loopt met Fender kijkt Rachel nog niet eens op!!”

Fender is het zoontje van Roxeanne. “Ze kijkt Fender ook niet eens aan. Gebeurt wel vaker. Hartverscheurend! En dan een beetje schijnheilig doen in de Story. Nee hoor.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen