Rachel Hazes’ ex-geliefde moet drie jaar de bak in: ‘Komt hard binnen’

Klaas Otto, die onlangs twee weekenden lang de nieuwe geliefde van Rachel Hazes was, moet drie jaar de bak in. Hij is daar absoluut niet blij mee. “Ik moet het nog even laten bezinken.”

Klaas Otto en Rachel Hazes © Nieuwe Revu

Klaas Otto, die eind maart twee weken lang de nieuwe vriend van Rachel Hazes was, is in hoger beroep wederom veroordeeld voor het leidinggeven aan een criminele organisatie. Hij is de oprichter van motorclub No Surrender en kreeg aanvankelijk 2,5 jaar celstraf opgelegd. Nu, in hoger beroep, is dat zelfs drie jaar geworden.

Klaas reageert

Na zijn avontuurtje met Rachel ging Klaas weer terug naar zijn vorige vriendin en die zitten nu met z’n tweeën in Spanje. Daar heeft hij een videoberichtje opgenomen voor in zijn Instagram-stories. Hierin reageert hij op het nieuws dat hij drie jaar lang de bak in moet. “Beste Insta-volgers, mijn inbox ontploft. Dankjewel allemaal voor jullie steun.”

Hij vervolgt: “Ik ben nu in Spanje en ik hoor net dat ik drie jaar gevangenisstraf gekregen heb in Nederland. Ik ben in 2016 uit de club gestapt, uit No Surrender, en de meeste feiten zijn in 2018 gepleegd, terwijl ik in detentie zat.”

‘Komt hard binnen’

Klaas vindt het niet prettig dat hij nu de bak in moet. “Ik ben in 2016 gearresteerd, dus bij mij komt het heel hard binnen. Ik moet het nog even laten bezinken, maar bij deze wil ik jullie heel erg bedanken voor de steun.”

Overigens is Klaas in 2018 ook nog eens veroordeeld tot zes jaar cel voor onder meer afpersing, zware mishandeling en witwassen. Deze zaak is nog in hoger beroep.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rachel Hazes blij mag zijn dat Klaas Otto hun relatie heeft beëindigd?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen