Ilse DeLange zat wekenlang naast Ali B: ‘Hopelijk kan The Voice door’

Ilse DeLange zat vlak voordat het misbruikschandaal rond The Voice aan het licht kwam nog wekenlang naast Ali B voor de opnames van de juniorvariant. Ze hoopt dat de show ooit weer op de buis kan.

Ilse DeLange © RTL

Er liggen momenteel nog twintig afleveringen van The Voice op de plank: tien van de volwassen variant en tien van de juniorvariant. Voor de opnames van het elfde, nooit uitgezonden seizoen van The Voice Kids zat Ilse DeLange nog wekenlang in de studio naast de omstreden Ali B. Hoe kijkt ze nu tegen het misbruikschandaal aan?

Verbaasd en geschokt

Ilse is er nog steeds niet van bijgekomen. “Ik denk net als ieder ander. Totaal verbaasd en geschokt. Heel gek dat ik daar altijd met heel veel plezier heb gezeten. Ik vind het ook heel verdrietig dat wat op zich een fantastisch programma is zo ten onder gaat”, vertelt ze in de talkshow Beau.

De zangeres hoopt dat het programma ooit die enorme smet kwijtraakt. “Ik hoop dat op enig moment dat programma weer losgekoppeld kan worden van bepaalde individuen die misschien dit gedaan hebben.”

Heel verdrietig

Het zou volgens Ilse mooi zijn als in elk geval The Voice Kids uiteindelijk weer doorgang kan vinden. “Dat hoop ik, want ik vind het ook heel zonde voor de kinderen waarmee we al een heel seizoen hadden opgenomen. Die komen allemaal niet op de televisie. Dat vind ik gewoon heel verdrietig.”

Het lijkt ijdele hoop. Die tien nog nooit uitgezonden afleveringen van The Voice Kids zitten vol met Ali B. En er is natuurlijk niemand die nog op zijn tv-verschijning zit te wachten.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De fors betaalde sterren van The Voice hopen dat het programma weer doorgaat. IJdele hoop?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen