Glennis Grace wekt geen medelijden op bij RTL en SBS: ‘Het is ik, ik, ik!’

Glennis Grace wekt geen medelijden op bij de showrubrieken van RTL 4 en SBS 6 nu ze ook al is geannuleerd voor de Beste Zangers-concerten. “Die openlijke biecht moet nog steeds komen.”

Glennis Grace en Jumbo © RTL, YouTube

Er blijven bar weinig optredens over voor Glennis Grace nu ze ook al is gecanceld voor de concerten van Beste Zangers. Ze zit er ongelooflijk mee en heeft ook een heel sip gedichtje online geplaatst. “Het is te heftig, te veel en onverwacht. Je kunt alleen maar de tijd nemen om alles te ondergaan”, stond daar onder meer in.

Internetdichteres

Albert Verlinde merkt dat het Glennis hoog zit. “Ze heeft een heel gedicht geschreven”, zegt hij in Shownieuws.

Evert Santegoeds: “Ja, een heel gedicht, maar dat is niet van d’r zelf. Dat heeft ze zitten googelen. Ze is een internetdichteres.”

Iris van Lunenburg: “Dat is wel weer jammer. Het blijft jammer dat ze het niet uit zichzelf laat komen.”

Evert gniffelend: “Ja, maar ze schrijft nooit haar eigen teksten, dus dat doet ze vandaag ook niet.”

Oneerlijk

Albert vindt dat Glennis eens de hand in eigen boezem moet steken. “Ze legt nog steeds niet de schuld bij zichzelf, toch? Ze zegt: ‘De wereld is oneerlijk!’”

Frits Huffnagel: “We hadden toen ook de beelden van haar allereerste optreden weer. Dat was ook allemaal ‘ik, ik, ik’.”

Iris: “En weer een bandje en niet gewoon persoonlijk.”

Frits: “En nu is het weer: ‘Ík vind het vervelend, het was míjn doorbraak.’”

Evert: “Die openlijke biecht moet nog steeds komen en die komt maar niet.’

Kneiterhard

Rob Goossens denkt dat Glennis voorlopig niet op een terugkeer hoeft te rekenen. “Ze wordt kneiterhard met haar neus op de feiten gedrukt. Ze had natuurlijk gehoopt dat het hele Jumbo-verhaal binnen de kortste keren overgewaaid zou zijn en dat is gewoon niet gebeurd”, zegt hij in RTL Boulevard.

Nederland is voorlopig nog wel even klaar met Glennis, zegt hij. “Als je nu de balans gaat opmaken, moet je toch echt tot de conclusie komen dat heel Nederland nog steeds heel giftig reageert op het moment dat je alleen maar de letters G-L-E uitspreekt.”

Te vers

Het is maar beter als Glennis voor de komende periode even een andere hobby gaat zoeken, aldus Rob. “Ik snap heel goed dat ze snel wil optreden, maar ik denk dat ze té graag wil. Het is voor de fans echt gewoon te vers. Als ik haar was zou ik even lekker niet optreden. Dit voelt gewoon te vroeg.”

Overigens lijkt Glennis niet bepaald bij de pakken neer te zitten. De laatste tijd post ze om de haverklap stories waarop te zien is hoe ze naar dure restaurants gaat met haar zoon. De twee zaten in februari, na hun knokpartij in de Jumbo, drie nachten lang in de politiecel.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Glennis Grace oprecht spijt heeft van wat ze in de Jumbo heeft uitgevreten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen