Glennis Grace wéér gedumpt: ‘Ze vindt dit heel erg pijnlijk’

Glennis Grace is nu ook al gecanceld voor het concert Beste Zangers Live, dat volgende week vrijdag en zaterdag plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. Ze vindt dat naar eigen zeggen heel pijnlijk.

Glennis Grace © RTL 4

Glennis Grace had buiten haar eigen clubtour en de Ladies of Soul-concerten dit jaar nog één optreden in haar agenda staan dat níet gecanceld was: Beste Zangers Live, dat al eind volgende week plaatsvindt in Rotterdam. Op het laatste moment heeft de organisatie alsnog besloten om haar te annuleren.

Streep door Glennis

Het is volgens de bazen van het evenement toch nog te vers om mensen met Glennis te confronteren. Haar knokpartij in de Jumbo ligt nog erg vers in het geheugen. “Helaas moeten we aankondigen dat we onze line-up voor Beste Zangers Live hebben aangepast.”

“Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up. We voelen dat deze editie van Beste Zangers Live te vroeg komt, om een optreden van Glennis ten volle tot haar recht te laten komen.”

Glennis baalt

Glennis vindt het niet leuk dat ze sinds haar knokpartij overal wordt gecanceld. De redactie van RTL Boulevard heeft haar management gebeld. “Die laat weten dat Glennis deze keuze betreurt”, zegt presentator Luuk Ikink. “Dat juist het tv-programma dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière haar optreden annuleert vindt de zangeres erg pijnlijk.”

Rob Goossens: “Het is altijd lullig om uit clubjes geknikkerd te worden waar je zelf van vindt dat je erbij hoort, maar ik denk dat de organisatie hier ook in haar belang heeft gehandeld door te zeggen: ‘Nu even niet, Glennis.’”

Luuk: “Misschien volgend jaar wel weer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Beste Zangers cancelt Glennis Grace. Schandalig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen