Glennis Grace aangepakt door boze buurtbewoners in RTL Boulevard

Glennis Grace is een van de weinige artiesten die niet profiteert van een hand boven het hoofd door de showrubrieken RTL Boulevard en Shownieuws. Ook gisteren werd ze er weer gestenigd.

Glennis Grace © RTL

Veel artiesten profiteren van nauwe banden met presentatoren van de showrubrieken. Zo wordt Nikkie Plessen continu gespaard in RTL Boulevard en zul je in Shownieuws nauwelijks een kritische noot horen over Johnny de Mol. Voor Glennis Grace gaat dat echter niet op: ze wordt continu volledig door de mangel gehaald in deze programma’s.

Boze buurtbewoners

RTL Boulevard ging gisteren, op de dag dat bekend werd dat Glennis zich daadwerkelijk voor de rechter moet gaan verantwoorden voor haar knokpartij in de Jumbo, de straat op in de Amsterdamse Jordaan. Daar haalde een verslaggever meerdere negatieve reacties bij verbolgen buurtbewoners.

Een buurtbewoner zegt over het feit dat Glennis gedagvaard is: “Nou, heel terecht natuurlijk. Hij (haar zoon, red.) begon gewoon te roken in de Jumbo, waar het niet mocht. En daar kreeg hij commentaar op gewoon.”

Van de pot gerukt

Ene Xanthe vindt Glennis helemaal van de pot gerukt. “Als je personeel bent en je doet gewoon je werk en je wordt daar zó op afgerekend dat er een hele knokploeg wordt gehaald. Dus ook nog eens láter, dat je terugkomt. Dat je er nog over hebt na kunnen denken en dat dat dan je reactie is. Dat is gewoon bizar vind ik. Dat is heel raar.”

En Bas: “Misschien een taakstraf of iets of in die trant? Of iets doen voor het personeel? Dat lijkt me wel een mooie. Conciërge bij ze in de zaak?”

Een duw

Kerem Canatan, de advocaat van Glennis, laat zich voor het eerst uit over wat de zangeres in de Jumbo zou hebben gedaan: “Strafrechtelijk is die betrokkenheid beperkt gebleven tot een duw waarvan wij menen dat dit een onvoldoende wezenlijke bijdrage oplevert an de vechtpartij die daarna is gevolgd.”

Rob Goossens vindt die advocaat, een directe collega van Robs Boulevard-collega Clarice Stenger, een beetje lachwekkend. “Ik vind het wel weer een beetje pijnlijk dat de advocaat zegt: ‘Maar ze heeft toch sorry gezegd?’ Ja, die sorryvideo herinneren we ons en dat waren echt de onoprechtste excuses ooit.”

Pittige straf

Story-baas Guido den Aantrekker vertelt in Shownieuws dat Glennis een pittige straf boven het hoofd hangt. “Voor die zware mishandeling kun je maximaal vier jaar de bak in en een boete krijgen van 22.500 euro.”

Heeft Edsilia Rombley inmiddels al besloten om Glennis uit de Ladies of Soul te zetten? Guido: “De Ladies of Soul kunnen we beter de Ladies of Silence noemen, want die hebben op ons verzoek niet willen reageren of zij inderdaad Glennis nog een podium geven.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Buiten haar wangedrag om: wordt het talent van Glennis Grace overschat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen