Gordon plaagt tv-collega Samantha Steenwijk: ‘Weer een kilo eraf!’

Gordon plaagt zijn collega Samantha Steenwijk. Zij is gisteren gaan paardrijden door het bos en heeft daar een filmpje van geplaatst. “Weer een kilo eraf😂😂😂❤️”, giert de entertainer vanuit Dubai.

Samantha Steenwijk en Gordon © Instagram, VTM

Het is weer behoorlijk rustig rondom Samantha Steenwijk nu het mediacircus over het vermeende gebruik van dieetpillen er weer op zit. De zangeres is in korte tijd 22 kilo afgevallen en zelf beweert ze dat dat door paardrijden komt, maar Yvonne Coldeweijer heeft andere informatie. Zij riep dat de zangeres illegale dieetpillen heeft gebruikt.

Gordon grapt

Hoewel Yvonne haar beweringen heeft moeten rectificeren na een door Samantha opgetuigd juridisch circus, blijven de geruchten haar achtervolgen. Collega Gordon deelt nu een geestige plaagstoot uit aan de zangeres. “Weer een kilo eraf😂😂😂❤️”, schrijft hij bij een filmpje waarop ze paardrijdt.

De juicekanalen moeten erom gieren. “Hahahahagahahshdgh”, schrijft Yvonne Coldeweijer. En Juice Channel: “Stuk, laat Gordon maar oppassen voordat hij ook een leuke brief ontvangt van een advocaat. 🤣”

Bloedbonje

Weekblad Story riep eind vorig jaar nog dat Gordon en Samantha bloedbonje zouden hebben gehad achter de schermen van K2 Zoekt K3. “Het ging vanaf het begin af aan niet soepel”, vertelde een bron. “In Nederland was het programma geen succes en dat zorgde voor chagrijn bij Gordon.”

Wat een onzin, reageerde Gordon later. “Het is gewoon écht uit de duim gezogen, maar ik ga er niet meer tegenin. De Story is dan geen juicekanaal, maar om even aan te geven dat je zomaar alles in een blad kan zetten over dat ik ruzie heb met Samantha Steenwijk en met Gert van Studio 100… Daar klopt gewoon helemaal niets van.”

Door de mangel

Samantha wordt overigens flink door de mangel gehaald in de nieuwste aflevering van RoddelPraat. “Who the fuck is the bitch? Mag ik dat even vragen? Nee, maar even serieus. Die zie je opeens overal met dat ordinaire geblondeerde slagersassistentenhoofd van d’r”, zegt presentator Jan Roos.

Hij vervolgt: “Dat is toch een vrouw waar tegen je zegt: ‘Doe maar een half onsje lever en een half onsje pekel’, of niet? Die hoort toch gewoon achter de kassa bij de Edah? Maar even serieus. En dat is dan zangeres? O ja, van welk liedje is die bekend dan? Noem er eens eentje! Nou, die heeft ze niet. Ze heeft geen eigen liedjes! Zij is echt zo’n rolodex-BN’er!”

‘Aan de pillen!’

Jan denkt dat Samantha wel degelijks is afgevallen door het gebruik van dieetpillen. “Door pillen natuurlijk! Hoe kun je nou in een maand 22 kilo afvallen door op de rug van een paard te gaan zitten? Ik geloof er geen snars van, van dat paardrijden. Ik denk dat jij aan de pillen hebt gezeten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Samantha Steenwijk is in korte tijd 22 kilo afgevallen. Wat vindt u de meest logische verklaring?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen