Rachel Hazes’ uiterlijk afgekraakt: ‘Ze heeft een visagist nodig!’

Rachel Hazes heeft hoognodig een goede visagist nodig, want er gaat ‘een hoop mis’ met haar gezichtsmake-up. Die sneer deelt couturier Paul Schulten aan haar uit in tijdschrift Story.

Rachel Hazes © William Rutten

De knalrode outfit (zie foto onderstaand) waarmee Rachel Hazes op de première van de Hazes-musical verscheen valt nog wel enigszins in de smaak bij couturier Paul Schulten. Wel wordt het volgens hem hoog tijd dat de geplaagde Rachel iets aan haar make-up gaat doen, want hij vindt dat er écht níet uitzien.

Goede visagist

Paul wijst met name op de oogmake-up van Rachel. Dat is volgens hem echt een treinramp. “Helaas, hier gaat een hoop mis. Ze heeft mooie ogen, maar deze make-up is echt te grof en te zwaar. Als je je ogen op deze manier opmaakt, lijken ze juist kleiner”, zegt hij in zijn meedogenloze rubriek in de Story.

Rachel moet zich opmaken zoals vrouwen van haar leeftijd dat doen, bitcht Paul. “Na je vijftigste moet je zo’n harde streep in de arcadeboog niet meer doen. De wenkbrauwen zijn me ook te rommelig en de lipstick is te mat. Ik zou Rachel willen adviseren om eens advies aan een goede visagist te vragen.”

Slechte haarkleur

De haarkleur van Rachel is ook vreselijk, stelt Paul. “Het halflange haar is goed gestyled en ziet er verzorgd uit. Maar een wat zachtere, lichtere kleur was beter geweest. Dit is zo’n harde tint. Ze doet zichzelf nu geweld aan. Wat zonde.”

Tot slot moet Rachel volgens hem minderen met al die ordinaire sieraden. “Ze draagt een joekel van een witgouden ring met briljanten, die wat mij betreft wel iets kleiner had gekund.”

Outfit

De bekritiseerde look van Rachel kunt u hier vinden.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen