Eva Jinek: ‘Kees van der Spek moet op plek van Luuk Ikink’

Eva Jinek vindt dat Kees van der Spek een betere uitzendplek moet krijgen van hun baas Peter van der Vorst. Ze pleit ervoor om hem op de plek van de geflopte Luuk Ikink neer te zetten.

Kees van der Spek en Eva Jinek © RTL

Kees van der Spek maakt een programma waarin hij een uur lang achter allerlei oplichters aanrent, Oplichters Aangepakt, maar dat is ergens weggestopt op RTL 5. Hoewel hij het zendergemiddelde daar behoorlijk omhooghaalt, vindt Eva Jinek dat hij eigenlijk het hoofdpodium verdient: RTL 4.

Kees naar 4?

Eva vindt het onbegrijpelijk dat RTL’s tv-baas Peter van der Vorst ervoor heeft gekozen om Kees op een slecht bekeken zender te zetten. “Luister, je bent populair, jijzelf, de grote man in een klein t-shirt in een kleine auto, everyone loves you. Waarom zit jij weggestopt op RTL 5? Er is een plek bij RTL 4 op de donderdagavond.”

De plek waar Eva op doelt is de plek die Eilandpraat heeft achtergelaten. Deze door Luuk Ikink gepresenteerde nabeschouwing van Expeditie Robinson scoorde zó slecht dat het per direct van de buis is gehaald. Er is niets voor in de plaats gekomen; de talkshow van Eva is gewoon naar voren geschoven.

‘Ik wil wel’

Kees ziet het wel zitten om Luuks plekje op te vullen. “Ik ga daar zitten.”

Eva: “Jij moet daar zitten.”

Kees: “Ik wil dat wel.”

Eva: “Waarom zit je nog op 5? Wat is dat?”

Grotere zaal

Kees: “Omdat 5 een crimezender is, denk ik, ik weet het niet.”

Eva: “We willen jou op 4.”

Kees: “Dat wil ik wel, natuurlijk. Ik wil ook voor een grotere zaal staan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen