Quinty Trustfull ontkent dat ze haar poes verwaarloost

Quinty Trustfull ontkent ten stelligste dat ze haar poes verwaarloost. Ze heeft een bezorgde reactie gekregen op een Instagram-post over haar huisdier, maar dat is volgens de Koffietijd-ster onterecht.

Quinty Trustfull © Instagram

De 50-jarige Quinty Trustfull heeft op Instagram een foto geplaatst in een oranje jas met roze elementen. “Kind is weekendje weg dus Douwe Bob the cat liefde/eten geven 🐈‍⬛❤️”, staat erbij. Ze doelt hier op haar huisdier Douwe Bob, die overigens ook een eigen pagina heeft op Instagram.

‘Schrik ervan!’

Met dit bericht heeft Quinty een van haar volgers enorm laten schrikken. Die vat dit bericht op alsof Quinty haar poes alleen aandacht geeft als haar kind niet thuis is.

Deze bezorgde volger laat de Koffietijd-ster weten: “Mag toch hopen dat het niet alleen maar eten geven is en liefde en verder heel de tijd alleen, dat kan echt niet met een hond, dat kan met een kat ja, anders echt te zielig 😔😔 Schrik er gewoon een beetje van.”

Quinty verbijsterd

Quinty reageert verbijsterd op dit privébericht en deelt het met al haar volgers. “Serieus… Dit soort reacties..!! 🤷🏻‍♀️ Soms… 🤯”, staat erbij.

Dat mens léést niet eens goed, aldus Quinty. “Er staat duidelijk bij Douwe Bob ‘THE CAT!’!! 🐈 Dus nee, natuurlijk laten wij een hond niet zolang alleen!!! Dat doen we zelfs niet met onze katten!! Die krijgen altijd ‘catsitters’ als we langer dan één dag weggaan. 🤗 Als we langer dan één dag weggaan.”

Boos

Het stoort Quinty mateloos dat iemand haar gewoon keihard verwijt dat ze haar poes verwaarloost. “Zo’n reactie… Dan ken je ons wel heel slecht, HAHAHHAHA 🤷🏻‍♀️😅”, staat erbij.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Quinty Trustfull ook een programma mag krijgen op prime time?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen