‘Quinty Trustfull casht flink als huisjesmelker in Amsterdam’

Quinty Trustfull is overdag presentatrice van onschuldige vrouwenpraat in Koffietijd, maar als ze de studio verlaat heeft ze volgens de Weekend een heel andere pet op. “Ze is een huisjesmelker!”

Quinty Trustfull © RTL

Ze is veel meer dan alleen koffiekopjes en bastognekoeken: Quinty Trustfull is volgens het roddelblad Weekend van hoofdredacteur Bart Ettekoven een geslepen huisjesmelker. “Quinty Trustfull: huisjesmelker”, kopt zijn blad bij een artikel waarin haar verhuurde vastgoed in kaart wordt gebracht.

Duizenden euro’s huur

Naast haar tv-salaris pakt Quinty elke maand ook nog flink wat huurpenningen, aldus de Weekend. “Ze timmert aan de weg als huisbaas.”

Quinty woonde tot vier jaar geleden in een villa in Almere, maar die verliet ze om terug te keren naar de Amsterdamse wijk De Pijp. En daar ontpopt ze zich volgens de Weekend tot een vastgoedmagnaat in spe. “Behalve het huis waar ze zelf woont, heeft ze in deze wijk nog twee andere appartementen.”

1.750 euro

Eén van die woningen betreft een dubbele bovenwoning met twee slaapkamers. Wat Quinty ervoor pakt? “1.750 euro per maand”, weet het tijdschrift.

De presentatrice maakt handig gebruik van de woningnood in Amsterdam, want ze heeft er in dezelfde wijk ook nog een klein studiootje van 28 vierkante meter bijgekocht. “Hiervoor vangt Quinty 1.150 euro per maand, en ook deze prijs is exclusief verdere kosten.”

BN’er-hobby

Welke pandjes Quinty nog meer heeft, is voor Weekend onduidelijk. Volgens het tijdschrift is pandjesbaas spelen sowieso een favoriete hobby van de BN’ers. Sterker nog: er wordt elke week een hele rubriek mee gevuld.

De BN’er die in de nieuwste Weekend aan de beurt is, is Najib Amhali. Hij heeft een studiootje in een achterbuurt van Amsterdam en pakt daarmee zo’n 1.300 euro per maand.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Quinty Trustfull luidde jaren geleden de noodklok over drinken uit de douchekop. Drinkt u wel eens uit de douchekop?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen