Dennis Schouten vreest aanval door Charly Luske: ‘Denk goed na!’

Dennis Schouten heeft begrepen dat Charly Luske hem fysiek wil aanvallen na zijn onthullingen over de zanger. “Ik heb maatregelen getroffen”, zegt de presentator. “Charly, denk goed na.”

Charly Luske en Dennis Schouten © YouTube

Het huwelijk van Charly Luske met Tanja Jess zit in zeer zwaar weer door de onthullingen van Dennis Schouten in zijn programma RoddelPraat. Vervelender nog: door die onthullingen zag Tanja zich genoodzaakt om aan te geven dat Charly psychisch niet helemaal honderd procent is, en dat doet zijn imago natuurlijk geen goed.

Charly woest

Dennis en Charly zijn geen onbekenden van elkaar: ze kennen elkaar van de sportschool. Voordat Dennis besloot om te onthullen dat Charly ook avontuur zoekt buiten zijn huwelijk met Tanja om, en wel met een 20-jarig meisje, is hij naar eigen zeggen gewaarschuwd door Charly voor eventuele consequenties.

Nu schrijft Dennis op sociale media: “Via meerdere bronnen heb ik vernomen dat Charly Luske voornemens is mij iets aan te doen na de laatste RoddelPraat-uitzending.”

Maatregelen

Die dreiging neemt Dennis naar eigen zeggen zeer serieus. “Ik heb maatregelen getroffen, desondanks deel ik het, mocht er iets gebeuren weet iedereen waar het vandaan komt. Charly, denk goed na. Je brengt jezelf alleen maar verder in de problemen.”

Volgens collega Jan Roos heeft Dennis besloten om naar het buitenland te gaan. “Lulske gaat zo ver met zijn dreigementen dat Dennieboy nu richting het buitenland is gevlucht naar een onbekende bestemming (Zagreb).”

Nog meer juice

Ondertussen pakt collega-juicekanaal Juice Channel uit met nóg meer juice over Charly. Zie onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen