Privé betrapt Maud uit Boer Zoekt Vrouw: ‘Ze verraadt de afloop’

Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Maud is door een fotograaf van Privé betrapt in de feestwinkel. Wat ze daar kocht verraadt volgens hoofdredacteur Evert Santegoeds de afloop van de datingshow.

Maud Boer Zoekt Vrouw © KRO-NCRV

Het is vanavond weer tijd voor Boer Zoekt Vrouw, een van de populairste programma’s op de Nederlandse televisie. De meest besproken kandidaat is dit jaar zonder twijfel Maud, een van de twee overgebleven dates van boer Evert. Ze moet nog één tegenstander naar huis spelen: Nans. Maar gaat dat ook lukken?

Maud betrapt

Privé-baas Evert Santegoeds vertelt nu in Shownieuws dat een van zijn journalisten Maud betrapt heeft in de feestwinkel. “Nu hebben we een beetje het idee dat het Maud wel zal zijn die moet gaan zondag, maar jij hebt informatie die misschien iets heel anders zegt”, aldus presentatrice Tooske Ragas.

Evert daarop: “Ja, welkom in mijn bijzondere vak, want we moeten het natuurlijk hebben van heel kleine aanwijzingen. Dat programma is helemaal dichtgetimmerd. We hebben een week of twee, drie geleden Maud opgezocht en dan mag ze echt niets zeggen. Dat is bijna zielig, want ze wil wel, maar ze mag niet.”

Feestwinkel

De Privé liet het er niet bij zitten. “Nou, dus we denken afgelopen week: we gaan maar weer eens kijken. En wat zien we dan? Maud die net naar de feestwinkel is geweest en met allemaal vlaggetjes, toetertjes en dingetjes rondloopt. Wat is dat dan? Wat wil het geval? Nou, dat boer Evert net deze week 59 wordt, dus wel wat te vieren heeft.”

Eén en één is twee, zegt rekenwonder Evert. “Je zou dus zeggen dat het nog steeds dik aan is en zij onderweg is naar die verjaardag. Daar mag ze natuurlijk niks over zeggen.”

Opslag

Evert vindt het heel goed dat zijn journalisten dit soort dingen boven water krijgen. “De verslaggever die het ontdekte vroeg terecht om opslag. Het is een kleine aanwijzing, maar waar je als bladenmaker natuurlijk wel wat aan hebt.”

“Ik wil niet al te veel verklappen voor aankomende zondag, maar ik denk dat de schade voor Maud wel eens mee zou kunnen vallen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maud wil naar eigen zeggen graag door in de entertainmentwereld. Ziet u dat zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen