Johan Derksen vindt paasvakantie Johnny de Mol ‘echt belachelijk’

Johan Derksen vindt het ‘echt belachelijk’ dat Johnny de Mol op paasvakantie is gegaan. “Een hele organisatie ligt overhoop en is in paniek en komt hijgend binnen, omdat Johnny op vakantie moest.”

Johnny de Mol en Johan Derksen © SBS 6

Johnny de Mol is gisteren op paasvakantie gegaan en daarom neemt Hélène Hendriks zijn talkshow HLF8 waar. Daar knapt het programma natuurlijk flink van op, maar Johan Derksen vindt het – buiten al het gedoe rondom Johnny’s mishandelingszaak – heel laks als je zo met je eigen programma omgaat.

‘Echt belachelijk’

Kennelijk kon Johnny niet wachten tot de zomerstop, merkt Johan op in Vandaag Inside. “Ja, Johnny is op vakantie naar Portugal of naar Veenhuizen (waar de grootste gevangenis is van Noord-Nederland, red.), dat weet je nooit met Johnny, maar ik vind het echt belachelijk dat iemand die een eigen talkshow heeft en die niet eens zo goed loopt – dus daar moet je bovenop zitten om er wat van te maken – gewoon met de feestdagen een tijdje ertussenuit gaat.”

Het is echt ongebruikelijk, aldus Johan. “Ik zou wel eens willen zien hoe de directie van Talpa reageert als wij zeggen met de Pinksteren van: ‘Wij zijn er niet hoor die week!’ Ik vind het wel heel makkelijk.”

‘Kut op Dirk’

Politiek verslaggever Sam Hagens, vaste gast van Johnny – ook ná de uitgelekte aangifte van Shima Kaes, zegt daarop: “Hij is er maar drie dagen niet. Is dat heel erg?”

Johan: “Ja, dat is erg ja, Sam, ja. Weet je wel, dit soort opmerkingen stoort mij. Het slaat namelijk als kut op Dirk. Als je namelijk een eigen talkshow hebt, dan hoor je er te zijn. Jinek is er altijd.”

Wilfred Genee lachend: “Nou ja, die is er drie maanden per jaar.”

Johan: “Ja oké, maar dat zijn afspraken. Maar een talkshow… Ik heb mijn theatershow opgegeven om hier die onzin te gaan zitten verkondigen iedere maandag.”

‘Te gek voor woorden’

Wilfred: “Je bent je aan het opwinden, hè, of niet?”

Johan: “Nou, ik vind het te gek voor woorden. Dan hebben we een directie bij Talpa met allemaal van die ja-knikkers. Als John de Mol een scheet laat, vinden ze allemaal dat die lekker ruikt.”

Wilfred: “Ja, maar jij bent toch ook goed met John?”

Johan: “Ja, nee, ik ben prima met die mensen, maar ik hoef het toch niet altijd eens met ze te zijn?”

‘Lachwekkend!’

Johan wijst er bovendien op dat de hele organisatie in paniek is door Johnny’s paasvakantie. “Johnny de Mol is weg, wat ik raar vind. Dan moet Hélène naar Amsterdam om Johnny waar te nemen, maar Hélène moest eigenlijk hier zitten bij Veronica om het voetbal te doen.”

“Dan moet jij het voetbal gaan doen, Hélène racen van Amsterdam naar hier, dan moet jij hierheen rennen. Een hele organisatie ligt overhoop en is in paniek en komt hijgend binnen, omdat Johnny op vakantie moest. Lachwekkend! Zo maak je geen tv.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen