Matthijs van Nieuwkerk gedumpt: ‘Kinderen zijn klaar met hem’

Matthijs van Nieuwkerk moet een hoge prijs betalen voor zijn nieuwe liefdesgeluk met Martha Riemsma. Zijn kinderen willen hem namelijk niet meer zien, meldt Privé-baas Evert Santegoeds.

Matthijs van Nieuwkerk en Martha Riemsma © NPO, Instagram

Het Boekenbal was vorige week de plek waar Matthijs van Nieuwkerk en zijn vriendin Martha Riemsma voor het eerst samen in het openbaar verschenen. De twee werden vorig jaar zomer betrapt door een paparazzo van de Story, waarna Matthijs’ management bevestigde dat zijn huwelijk met Karin van Munster na dertig jaar op de klippen was gelopen.

Liegt Matthijs?

De manager van Matthijs haastte zich destijds te zeggen dat de presentator niet is vreemdgegaan: “Matthijs en Karin zijn uit elkaar. Hun huwelijk is al enige tijd afgelopen. In elk geval al een half jaar. Het is belangrijk dat te vermelden, anders doen we Karin tekort.”

Niet veel later beweerde Matthijs in een interview dat de vonk was overgesprongen na de scheiding. Ze zouden in een café in Deventer aan elkaar zijn gekoppeld door Özcan Akyol. Hij bevestigt de lezing van Matthijs. Maar volgens weekblad Privé zijn zowel Matthijs, Özcan als Martha een beetje aan het liegen.

‘Hij ging vreemd’

Matthijs en Martha gingen al veel langer met elkaar, denkt het weekblad. “Het leek een leugentje om bestwil. In het najaar van 2019 gingen al geruchten de ronde op de redactie van de krant van Martha dat de twee die zomer wel erg vaak samen gespot werden op de Twentse terrassen en ook toen al regelmatig samen werden gezien op de tennisbaan.”

Volgens Privé-baas Evert Santegoeds is Matthijs gewoon keihard vreemdgegaan en zorgde dat ervoor dat de relatie met zijn volwassen kinderen Jet en Matthijs in zwaar weer terecht is gekomen. Het is deze week hét voorpaginanieuws van de Privé: ‘Verliefde Matthijs: hoge prijs voor nieuw geluk’.

Boze kinderen

De kinderen van Matthijs zijn boos, vult Evert aan in Shownieuws. “De scheiding heeft gevolgen voor zijn contact met de kinderen. Zowel Kees als Jet hebben heel weinig contact met hun vader op dit moment. Dat is omdat ze hem kwalijk nemen dat die relatie met Martha enige overlap had met zijn huwelijk, om het maar fijntjes te zeggen.”

Het heeft de gemoederen binnen de familie Van Nieuwkerk ‘nogal verhit’, aldus Evert. “En met het verschijnen op dat Boekenbal samen heeft hij wel weer een steentje in de gracht gegooid.”

Instagram

Het is opvallend dat er na eind 2019 geen foto’s met haar vader Matthijs meer op Jets Instagram-pagina zijn verschenen:

Boekenbal

Matthijs zorgde voor behoorlijk wat verbazing met zijn verschijning op het Boekenbal:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Matthijs van Nieuwkerk inderdaad is vreemdgegaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen