Glennis Grace boos op Telegraaf: ‘Ik ben uitverkocht in Utrecht!’

Glennis Grace is boos over de suggestie van De Telegraaf dat haar clubtour allesbehalve uitverkocht is. Ze reageert behoorlijk gepikeerd en roept dat er voor Utrecht al geen kaarten meer zijn.

Wilson Boldewijn, Glennis Grace en Jordi Versteegden © Telegraaf, RTL

Na een safari door de Jordaanse Jumbo, de Amsterdamse politiecel en de strandbedjes van Curaçao, is het vanavond zo ver: Glennis Grace begint weer met optreden. Ze beklimt een podium in Venlo, waar het haar niet is gelukt om de toch al kleine concertzaal uit te verkopen. Sterker nog: er is nog ruim genoeg plek voor haar hele knokploeg én hun families.

Niet uitverkocht

Jordi Versteegden, mediajournalist van De Telegraaf, denkt dat Glennis’ sorryfilmpje van een paar weken geleden gewoon bedoeld was om de kaartverkoop te stuwen. “Ik vond die video wel heel opvallend. Ik dacht echt: je clubtour is niet uitverkocht, dit is gewoon je straatje schoonvegen”, zegt hij in een showupdate.

Het is volgens Jordi opvallend dat er nog zoveel kaarten beschikbaar zijn voor haar concert in Venlo. “Ik ken die club in Venlo en daar is helemaal niet zoveel ruimte. Ik vraag me af wat voor show dat gaat worden.”

Slecht imago

Telegraaf-presentator Wilson Boldewijn denkt dat Glennis flink de klos is. “Heeft Glennis zich wel goed genoeg gerealiseerd dat haar imago toch best wel een beetje zorgelijk was? Ze stond al als pittig bekend en na die Jumbo-rel was het heel erg van: ‘Ik zeg niks!’ Ze heeft het niet zo heel erg goed aangepakt, lijkt wel.”

De manager van Glennis wil nergens op reageren, zegt Jordi. “Ik weet niet wat ik verkeerd heb gedaan bij hem, maar hij reageert helemaal nergens meer op.”

Glennis boos

Als Glennis de beelden van Wilson en Jordi toegestuurd krijgt in een privébericht op Instagram, dat is uitgelekt via Reality FBI, zegt ze getergd: “Je bent zo simpel als wat als je dit soort kanalen gelooft en volgt. Maar ja, kan jij ook niks aan doen. Gevalletje als baby door je ouders laten (….) tjallas (….) ✌🏽”

Wat er op die puntjes moet staan is onduidelijk, want die woorden zijn volgens Reality FBI zó heftig dat het kanaal ze heeft weggeblurd. “Ik heb de wat minder leuke woorden geblurd…”

‘Ben uitverkocht!’

Glennis laat verder weten dat haar kaartverkoop prima gaat. “Kom naar mijn tour een deze dagen. Morgen Venlo, daarna Utrecht maar die is helemaal uitverkocht en zaterdag Den Haag zijn nog paar kaarten over.”

Onzin, zegt Reality FBI. “Er staan wat praktische onwaarheden in. In Venlo zijn momenteel nog 268 kaarten verkrijgbaar.
In Utrecht (Tivoli) kon ik zojuist nog (maximaal) 6 kaarten bestellen. En in Den Haag zijn wel meer dan een paar kaarten over. 🤣 Na het gesprek blokkeerde ze de volger…”

Screenshots

De screenshots van de boze Glennis:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mensen die nu nog naar een concert van Glennis Grace gaan: tokkies of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen